Kategóriák

Kategóriák

Balesetek Hírek

Kamionok ütköztek össze Domaszéknél

Az egyik sofőr életveszélyesen, két másik ember könnyebben megsérült, amikor két kamion és egy mikrobusz összeütközött az 55-ös út 14-es kilométerénél Domaszék közelében szerda délelőtt – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Balesetben összeroncsolódott kamionok az 55-ös út 14-es kilométerénél Domaszék közelében. A két kamion és egy mikrobusz balesetében hárman sérültek meg.
MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Szenti Szabolcs elmondta: a helyszíni szemle adatai szerint a kisbusz Szeged felől Mórahalom irányába tartott, megelőzött egy kamiont, majd amikor visszatért a sávjába, azt észlelte, hogy előtte áll a kocsisor. Fékezett, de átsodródott a szemközti oldalra, ahol nekiütközött egy nyerges vontatónak. A zúzott követ szállító nyerges vontató „lekapott” az útról, majd felborult. Ekkor érkezett oda a megelőzött kamion, amely szintén összeütközött a kisbusszal.

A baleset következtében az egyik kamion sofőrjét életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, a másik két jármű vezetője könnyebben sérült meg – tudatta a százados.

Az MTI tudósítója a helyszínen azt tapasztalta, hogy az ütközés következtében mindhárom jármű összeroncsolódott, s az egyik kamion rakományából nagy mennyiségű zúzottkő, valamint olaj került az útra.

Tátrai János, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte, az életveszélyes sérültet a tűzoltók szabadították ki a roncsból.

A műszaki mentés és a terület megtisztításának idejére az érintett útszakaszt lezárták – tette hozzá az alezredes.

Forrás: MTI  (bkzg \ bám \ bdó)
.

(Ezt a cikket 335 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE