Fuvarpiac Hírek Kommunikáció és Informatika Logisztika

A TC Truck&Cargo® 2012-ben is elnyerte a „Legjobb márka” díját

A Lastauto Omnibus, a Trans aktuell és a FERNFAHRER magazinok olvasói idén is a TimoCom mellett döntöttek. A düsseldorfi cég sorozatban negyedszer előzte meg versenytársait a TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörzével.

Az ETM kiadó díját olyan innovatív termékek és szolgáltatások kaphatják meg, amelyek egyszerűbbé teszik a mindennapi szállítási üzleteket. Ezeknek a kritériumoknak tesz eleget a TC Truck&Cargo® európai fuvar- és raktérbörze, hiszen segíti a szállításban résztvevő cégek napi munkáját, például az üresjáratok elkerülésében. A vállalat nevében Christof Thesinga, a TimoCom marketing igazgatója vette át a 2012 legjobb márkájának járó díjat a „legjobb fuvarbörze kategóriában, május 24-én Stuttgartban: „Különösen örülünk annak, hogy közel kétszer annyi olvasó szavazott ránk, mint tavaly. A díj azt mutatja, hogy ügyfeleink elégedettek programjainkkal és szolgáltatásainkkal. Ez pedig megerősít és motivál minket a további munkánkban. Köszönjük olvasóinknak a bizalmat, munkatársainknak pedig kitartó és minőségi munkájukat! “

Ajánlatszám, szolgáltatás és biztonság – meghatározó szempontok a döntésben
Marcel Frings, a TimoCom vezető képviselője biztos benne, hogy a kitüntetés a számos fuvar- és raktérajánlatnak és az új szolgáltatásoknak köszönhető. „Önmagáért beszél az a 2011 áprilisi adat, amikor rekordszámú, 415.858 ajánlat volt a rendszerben egyetlen napon. Emellett sokan használják új szolgáltatásainkat, mint például az útközben elérhető TimoCom to go-t vagy a TimoCom Assist különleges forródrótot. Az új TimoCom Identify szolgáltatás pedig az új üzleti partnerek felülvizsgálatában segít. Közösségi oldalainkon továbbá bárki folyamatosan tájékozódhat termékeinkről és szolgáltatásainkról. Itt ügyfeleink közvetlenül megoszthatják velünk és egymással véleményüket, amelyből sokat tanulunk“.

A TimoCom továbbra is szeretne magas színvonalú szolgáltatásokat és folyamatos fejlesztéseket biztosítani ügyfeleinek annak érdekében, hogy megkönnyítse mindennapi munkájukat és még hatékonyabbá tegye üzleti ügyeiket.

Forrás: TimoCom
.

(Ezt a cikket 290 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE