Két kamion karambolozott az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza közelében

Egy szlovák rendszámú kamion a leálló sávban várakozó bolgár rendszámú kamionba hajtott szerda reggel az M5-ös autópályán, ezért a Szeged felé haladó oldal forgalmát Kiskunfélegyházán keresztül terelték – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Összetört kamion áll az M5-ös autópályán, Kiskunfélegyháza közelében, ahol egy szlovák rendszámú kamion a leállósávban várakozó bolgár rendszámú kamionba hajtott. A szlovák kamion vezetője és utasa könnyebben megsérült, az autópálya Szeged felé vezető oldalát a műszaki mentés idejére, több órára lezárták. MTI Fotó: Donka Ferenc
Rendőrök helyszínelnek az M5-ös autópályán, Kiskunfélegyháza közelében, ahol egy szlovák rendszámú kamion a leállósávban várakozó bolgár rendszámú kamionba hajtott. MTI Fotó: Donka Ferenc

Nyíkos Tamás főhadnagy elmondta: a szlovák kamion vezetője és utasa könnyebben megsérült, az autópálya Szeged felé menő oldala a műszaki mentés idejére, több órán keresztül le volt zárva.

Forrás: MTI  (bgj \ brf \ ppd)
.

(Ezt a cikket 505 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!