Kategóriák

Kategóriák

Hírek Kommunikáció és Informatika Logisztika

Továbbfejlesztette iPhone alkalmazását a TNT

Az alkalmazást már az iTunes Apple Store-ból is letölthetjük

A TNT, a világ egyik vezető expressz szállító vállalata továbbfejlesztette iPhone alkalmazását, amely már az iTunes Apple Store-ból is ingyenesen letölthető. Az alkalmazás nemcsak iPhone telefonokon, de iPod Touch és iPad készülékeken is használható, és a március óta elérhető iOS 5.1-es verziót is támogatja.

Az ingyenesen elérhető applikációval ugyanúgy, mint a webes felületen, a fuvarlevélszám vagy hivatkozási szám megadásával lehet tájékozódni a nemzetközi forgalomban feladott csomagok útjáról.

Természetesen a TNT mobil szolgáltatásai továbbra is elérhetőek Windows Mobile és Androidos készülékekről is, de akár hagyományos mobiltelefonokon is igénybe vehetjük őket.

A TNT mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ügyfelei valós időben nyomon követhessék küldeményeiket. Már korábban is elérhető volt mobil szolgáltatása amelynek segítségével sms-ben, e-mailben illetve WAP-on keresztül nyomon követhető  a szállítmányok útja, PDA készülékekkel pedig lehetőség van a tranzitidő és a fuvardíj ellenőrzésére, illetve küldeményfelvételt is lehet kérni.

A TNT legfrissebb iPhone alkalmazása elérhető a linken.

A Windows Mobile és Androidos alkalmazás pedig a linkről tölthető le.

 

A TNT-ről

A TNT Express Hungary Kft. a magyarországi expressz szállítási piac vezető vállalata. Az expressz szállítási piacon tevékenykedő TNT-csoporthoz tartozó cég Magyarországon a legnagyobb piaci részesedést mondhatja magáénak az időérzékeny küldemények továbbításának területén. A TNT Express, amely 77 ezer embert foglalkoztat világszerte, 2010-ben 7,2 milliárd eurós árbevételt könyvelhetett el. A TNT Express a világ egyik legnagyobb üzleti expressz szállítója, 46 repülőgépből és 30.000 közúti járműből álló flottája naponta mintegy 1 millió küldeményt továbbít.

Forrás: TNT
.

(Ezt a cikket 297 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE