Hírek Versenyek

Versenypályán debütált az új kamion! Első képek az OXXO Energy Truck Race Team új versenykamionjáról!

Pénteken megfutotta első versenypályás köreit az OXXO Energy Truck Race Team kamionja!

A csapat Csehországban, a Most-i pályán tesztelte először az új versenykamiont, és ott készültek el az első fényképek is a gyári MAN-ről.

A kamion jól szerepelt első tesztjén , tökéletesen működött, így nem csoda, hogy a csapat pilótája, Kiss Norbi fülig érő szájjal szállt ki belőle:
“Örülök nagyon, hogy végre ki tudtuk próbálni az új versenykamiont, jól működött az autó, jobban, mint vártuk! – kezdi az interjút a Kamion Európa-bajnokság 2011-es Év Újonca – Természetesen vannak kisebb dolgok, amin javítani kell, de ezeket Jaramáig meg tudjuk csinálni, van egy nagyon jó alapunk, a motor erős, a váltó rendben van, a Knorr-Bremse fékek kiválóan működnek.”
“Nagyon várom a versenyt, hogy élesben is kipróbáljuk a kamiont – folytatja Kiss Norbi -, hogy elkezdjük kidolgozni az éles beállításokat, és összemérjük tudásunkat a többiekkel. Történjék majd bármi, nagyon köszönöm a csapatnak, a fiúknak a munkájukat, rengeteget dolgoznak, minimális alvás mellett építik a versenykamiont. Összes szponzorunknak is szeretném megköszönni, hogy a nehéz indulás ellenére is kitartanak mellettünk, ígérem, meg fogjuk hálálni a bizalmukat!”

A csapat hétvégén felkészíti a kamiont a spanyolországi versenyre, majd kedden útnak indul Jaramába, ahol jövő hétvégén, június 9-10-én rendezik meg a Kamion Európa-bajnokság következő futamát, a rajtrácson az OXXO Energy Truck Race Team kamionjával, a pilótafülkében Kiss Norbival!
Hajrá OXXO, hajrá Magyarország!
bruno

Forrás: OXXO ENERGY Truck Race Team
.

(Ezt a cikket 296 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .