Kategóriák

Kategóriák

Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Lopott teherautóval okozott balesetet egy férfi a III. kerületben – két súlyos sérült

Ellopott teherautóval gázolt el egy középkorú nőt egy férfi a főváros III. kerületében kedden. A jármű két autóval is összeütközött; két ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült – tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Horváth Katalin Fanni elmondta: a Flórián téri aluljáróban pakolt ki egy sofőr a teherautójából, amikor egy 35 év körüli férfi beszállt az autóba, és elhajtott. Menekülés közben a férfi a Flórián tértől néhány száz méterre a zebrán gázolt el egy középkorú nőt, aki súlyosan megsérült; a mentők kórházba szállították.

A férfi a gázolás után tovább menekült, majd két autóval is frontálisan összeütközött, emiatt meg kellett állnia. Az egyik jármű, amellyel a férfi a lopott teherautóval ütközött, külföldi rendszámú volt, egyik utasa súlyosan, a másik könnyebben megsérült. A mentők kórházba szállították őket.

A teherautóból kiszálló, gyalog menekülő férfit járókelők állították meg, a rendőrök így fogták el. Elszámoltatása a III. kerületi rendőrkapitányságon folyamatban van.

Forrás: MTI  (bmk \ bhm \ bki \ blz)
.

(Ezt a cikket 1024 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE