Balesetek Hírek

Osztrákok szenvedtek halálos balesetet Zalabaksa közelében

Egy osztrák férfi és egy nő halt meg abban a balesetben, amely nem sokkal 11 óra után történt pénteken a 86-os főúton, Zalabaksa közelében – tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-t.

Tűzoltók dolgoznak a 86-os főúton, Zalabaksa közelében, ahol egy osztrák rendszámú személyautó egy mellékútról úgy kanyarodott a főútra, hogy nem adott elsőbbséget az ott elhaladó ak. A két jármű összeütközött, a személygépkocsiban helyet foglaló osztrák nő és férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. MTI Fotó: Varga György

Szabados Gábor közlése szerint az osztrák rendszámú személyautó egy mellékútról úgy kanyarodott a főútra, hogy nem adott elsőbbséget az ott elhaladó szlovák rendszámú kamionnak. A két jármű összeütközött, a személygépkocsiban helyet foglaló osztrák nő és férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A műszaki mentés és a helyszíni szemle miatt a főút Pórszombat és Rédics közötti szakaszát a rendőrség teljes szélességében lezárta. A forgalmat Rédicsről Lenti felé terelték, a pórszombati elágazónál pedig mellékútra irányították a közlekedőket.

Forrás: MTI  (blb \ blz)
.

(Ezt a cikket 328 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!