Kategóriák

Kategóriák

Balesetek Hírek

Mentőautó és szemetesautó halálos ütközése Kállósemjénben

Hétfő délután Kállósemjén, Kossuth utcán ( 4911-es út kállósemjéni szakasza ) közlekedett megkülönböztető jelzéssel egy Mercedes mentőautó, Nyíregyháza irányába. Információk szerint a mentőautó egy járműsor előzésébe kezdett, amikor a sor elején közlekedő Mercedes szemetesautó balra, elé kanyarodott.

Információk szerint a mentőautó egy járműsor előzésébe kezdett, amikor a sor elején közlekedő Mercedes szemetesautó balra, elé kanyarodott.

A mentőautó a kukásautó bal hátsó kerekének ütközött, majd a bal oldali árokba vágódott.

A mentőautó a kukásautó bal hátsó kerekének ütközött, majd a bal oldali árokba vágódott. A balesetben a mentőautóban szállított 59 éves, eszméletlen súlyos beteg meghalt. A mentőautó háromfős személyzete megsérült, őket kórházba szállították. A szemetesautón utazó munkások nem sérültek meg.

A balesetben a mentőautóban szállított 59 éves, eszméletlen súlyos beteg meghalt. A mentőautó háromfős személyzete megsérült, őket kórházba szállították.

A nyírbátori rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a halálos baleset körülményeit.

A műszaki mentéshez a nyírbátori tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az útszakaszt lezárták, a forgalmat terelték. A nyírbátori rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a halálos baleset körülményeit.

Forrás és fotók: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 355 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE