Hírek Kishaszonjárművek Márkahírek Volkswagen

Új Crafterek Tatabányáról

A Volkswagen Haszonjárművek növekedésében is meghatározó szerepet játszik a flotta-üzletág, hiszen az autópiac zsugorodásával a flottaügyfelek aránya jelentősen növekedett, mert a cégek ezt a területet működésük gazdaságossága szempontjából is értékelik, és hosszú távon szállítójármű nélkül képtelenek ellátni feladataikat.

A flottamegrendelések aránya így márkától és típustól függően a 25-80 százalékos arányt is elérheti. A Volkswagen Haszonjárművek márka mellett döntöttek az elmúlt időben az OMSZ, akik nemrég vették át a tavalyi közbeszerzési eljárás során vásárolt Crafter mentőautók utolsó példányait, a MÁV, ahol 503 db Volkswagen kishaszonjármű közlekedik majd, a Magyar Posta, ahol a meglévő több száz autós Volkswagen flottájukat idéntől Crafter 50-esekkel bővítik, amelyek majd a nagyobb csomagokat szállítják a városközi desztinációban.

Fontos az is, hogy az előzőekben ismertetett, és központilag megrendelt nagy flották mellett a márkakereskedések is aktív szerepet vállaljanak a vonzáskörzetükben lévő közintézmények és vállalkozások számára adható flotta ajánlatok terén. Erre kiváló példa a legutóbb Tatabányán átadott céges flotta, mellyel további tíz új Volkswagen Crafter 35 HT dobozos haszonjárművel növekszik a Volkswagen vállalati parkja.

Radnóti Zoltán a Porsche Tatabánya igazgatója a közelmúltban adta át a Ho-Máhr Transz Kft-nek az új Craftereket. A nemzetközi fuvarozó és szállítmányozó vállalat korábban már 14 Volkswagen Haszonjárművet vásárolt, és most tovább bővíti gépjárműparkját. Honosi Mihály a Ho-Máhr Transz Kft. tulajdonos ügyvezetője a Crafterek átvételekor elmondta, hogy a haszonjárművek vásárlásakor két tényező volt a cég számára nagyon fontos: az egyik a járművek megbízhatósága, a másik a fogyasztása.

Ezek az autók sokat vannak úton és a határidőket tartani kell, ezért döntöttek újra a Volkswagen Crafterek beszerzése mellett. A korábban vásárolt Crafterek bizonyítottak és így újabb tíz darab VW Crafter modellel lett gazdagabb a vállalat flottaparkja.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek
.

(Ezt a cikket 183 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .