Balesetek Hírek

Árokba borult a nyerges-billenős kamion Kocsordnál

Kedd délután egy Renault nyerges-billenős kamion közlekedett a 49-es főúton Mátészalka felől Kocsord irányába. Kocsord előtt ( 21-22-es km.szelvényben ) a vezető egy kerékpáros miatt fékezett. A mögötte haladó homokot szállító Renault nyerges-billenős kamion vezetője ezt későn vette észre. Az ütközést elkerülendő jobbra kapta a kormányt. A járműszerelvény az útpadkára hajtott, majd az árokban a jobb oldalára borult.

A balesetben személyi sérülés nem történt. A műszaki mentéshez a mátészalkai tűzoltók vonultak. A helyszínelés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett váltakozva, félpályán haladt. A műszaki mentés idejére az utat lezárták.

A kamiont egy daru állította “talpra” majd húzta vissza az úttestre. A mátészalkai rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

További fotók >>

Forrás, fotók és videó: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 410 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!