Új érintőképernyős, vízálló strapatelefonnal bővült az EVOLVE termékcsalád

Az új telefon extrém sportok illetve terepen végzett munka közben is kiválóan megállja helyét

Új strapatelefont dobott piacra a napokban az EVOLVE Predator 2.0 néven. A most bemutatott készüléknek egyik legfőbb jellemzője, hogy extrém körülmények között is bármikor megállja a helyét. Ezen kívül rendelkezik olyan korszerű szolgáltatásokkal is, mint az érintőképernyő, a beépített adó-vevő, vagy a GPS funkció.

A Predator 2.0 kifejlesztésével egyértelműen az volt a gyártó célja, hogy egy olyan telefont dobjon piacra, amely nemcsak extrém körülmények között használható, hanem olyan funkciókat is kínál, amelyek megfelelnek a mai kor követelményeinek. Így egyaránt használhatjuk azt a mindennapokban, de akár extrém sportok vagy terepen végzett munka közben is.

A telefon megfelel az IP57-es tanúsítványnak, amely igazolja, hogy a készülék teljesen ellenálló a porral szemben, valamint hogy egy méteres mélységben akár harminc percet is kibír a víz alatt. A telefon belső vázát magnézium ötvözetből gyártották, hogy még jobban ellenálljon a nagy nyomásnak. Mindemelett szélsőséges hőmérsékleti körülmények között is működőképes, -20°C és +60°C között is használhatjuk. A telefon hőmérsékleti ellenállóságát a dél-amerikai Atacama-sivatagban tesztelték, ahol nem ritka a napi 50 °C-os hőmérsékletingadozás sem. Fontos jellemzője még az ütésállóság is, a tesztek alapján akár két méteres zuhanást is kibír.

A telefon számos olyan funkcióval is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a használatát terepen. Felszerelték például adó-vevővel, amely kompatibilis a legtöbb, a piacon megtalálható walki-talkie készülékkel. A mikrofont zajszűrővel látták el, javítva ezzel a hang minőségét, így még a legszélsőségesebb körülmények között is érthető a mondanivalónk. Ezen kívül GPS funkciót is elrejtettek a telefonban, amely egyaránt megmutatja tartózkodási helyünk földrajzi koordinátáit és a tengerszint feletti magasságot, így hasznos segítség lehet túrázás, hegymászás vagy akár vízi sportok közben is.

Az EVOLVE új telefonja azonban nemcsak strapabíróságával hívja fel a figyelmet magára, de megfelel a mai kor követelményeinek is. A Dual SIM funkciónak köszönhetően akár két SIM kártyával is használhatjuk. A könnyebb navigációt a menüben az érintőképernyő segíti, amely dupla védelmi réteggel rendelkezik (Durable DualLayer), így sokkal ellenállóbb a karcolásokkal és az ütésekkel szemben.

A készülékről további információt a www.evolve.hu oldalon találhat.

 

Az EVOLVE márkáról

Üdvözöljük a kényelmes, megfizethető árral rendelkező csúcstechnológia és dizájn világában. Ezt a kényelmet EVOLVE-nak nevezik s Európa számos piacán megtalálható. Az EVOLVE termékei csúcstechnológiával rendelkeznek, s ezt természetesnek vesszük és nem választható kiegészítőként reklámozzuk nagy felárért. Az EVOLVE termék értékesítésével még nem ért véget a vásárlóval létesített kapcsolatunk, nem csak az új termékek újításán dolgozunk, hanem az eladott modelleket is karban tartjuk. Termékeink a firmware frissítésének köszönhetően folyamatosan új alkalmazásokkal bővülnek. Az EVOLVE egy sor új speciális technológiával is bővíti a termékei,t mint pl. a Virtual Channel vagy az iConnect. Az EVOLVE termék megvásárlásával a vásárló minőségi, vonzó dizájnú terméket kap kézhez rengeteg olyan funkcióval ellátva, amelyeket más gyártók felárért árulnak. Maximális nyelvi támogatást, jótállást és szakszerű szervízt biztosítunk. Több információt a www.evolve.hu honlapon találhat.
.

(Ezt a cikket 338 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?