Megnövekedett tranzitforgalom várható az M5-ös autópályán

A húsvéti ünnepek alatt a röszkei határátkelőhely irányába az európai iskolai szünetek miatt megnövekvő tranzitforgalom a következő időszakban torlódásokat okozhat az M5-ös autópályán és a határátkelő környékén. A működtetésért felelős AKA Alföld Koncessziós Autópálya Zrt. és az illetékes hatóságok felkészültek a forgalom kezelésére.

Fotó: AKA Zrt.

Minden érintett fél szándéka, hogy elősegítse a járművek folyamatos haladását és a lehető leghamarabb megszüntesse a röszkei határátkelőhely környékén esetlegesen kialakuló torlódásokat.

Az autópálya üzemeltetője, az A-WAY ITE Autópálya Zrt. továbbra is rendszeresen végzi üzemeltetési és ellenőrzési feladatait. Az érintett szervezetek folyamatosan figyelik a röszkei határátkelőhely forgalmát és szükség esetén haladéktalanul beavatkoznak. Az autópálya forgalmát befolyásoló tényezőkről a változtatható jelzésképű táblák tájékoztatják az utazókat.

Az AKA Zrt. és partnerei ezúton kérik a járművezetőket, hogy tekintettel a megnövekedett forgalomra fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

Kérjük, hogy figyeljék az útinformációkat és az Útinform híreit!

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.

Forrás: aka.hu
.

(Ezt a cikket 228 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?