Földön fekvő férfin hajtott keresztül a tehergépkocsi Csengernél

Péntek este egy román rendszámú Mercedes tehergépkocsi közlekedett a 49-es főúton Pátyod felől Szamocsbecs irányába. A 49-50-es km.szelvényben, Csenger mellett a vezető a saját sávjában egy földön fekvő embert vett észre. Fékezett de nem tudott megállni a tehergépkocsi áthajtott a gyalogoson.

Halálos baleset a 49-es főúton Csenger mellett.

A Mercedes tehergépkocsi keresztülhajtott a földön fekvő gyalogoson.

A földön fekvő férfi olyan súlyos sérülést ( a gépkocsi kereke a fején hajtott át ) szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A földön fekvő férfi olyan súlyos sérülést ( a gépkocsi kereke a fején hajtott át ) szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, a kiérkező mentők nem tudtak segíteni rajta. A helyszínelés ideje alatt az útszakaszt lezárták, a forgalmat terelték. A rendőrök a helyszín megvilágításhoz kérték a csengeri és mátészalkai tűzoltók segítségét.

A rendőrök a helyszín megvilágításhoz kérték a csengeri és mátészalkai tűzoltók segítségét.

Műszaki szakértő is vizsgálja a körülményeket.

A mátészalkai rendőrkapitányság műszaki szakértő bevonásával vizsgálja a halálos baleset körülményeit.

A rendőrség műszaki szakértő bevonásával vizsgálja a halálos baleset körülményeit. Azt is megpróbálják kideríteni, hogy a román állampolgárságú férfi miért feküdt az úttesten.

Rendőrségi információ: A járművezető vonatkozásában ittasságot nem állapítottak meg, a rendőrség halált okozó közúti baleset gondatlan okozásának megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

 További fotók >>

Forrás, fotók és videó: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 259 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!