Kategóriák

Kategóriák

Biztonság Egyéb Hírek

Ötszáz láda Royal Tokajit loptak egy teherautóból

Kiraboltak Angliában egy szállítmányt, amelyben a tokaji pincészet borai voltak. Régen is voltak banditák és útonállók, akik előre kitervelve megállították azokat az értékes kocsikat, hajókat, amelyekről tudták, sokat ér a rakományuk.

Hogy Angliában tudták-e a tolvajok, hogy a teherautó rakománya tokaji borokból áll, arról nem szól a fáma. Tény, hogy a  londoni Dartford Tunnel mellett éjszaka kiraboltak egy teherautót, amelyből több mint 500 láda bort vittek el, s az ötszáz láda a Royal Tokaji nedűit rejtette.

Az eltulajdonított borok között szerepel a Royal Tokaji Száraz Furmint 2010, Kései szüret 2009; a 2007-es Kékcímkés 250 és 500 ml-es 5 puttonyos aszú, a 2006-os és 2007-es Aranycímkés 6 puttonyos aszú, a 2005-ös Betsek 6 puttonyos aszú, a 2005-ös Mézes Mály 6 puttonyos aszú és a 2009-es Mézes Mály Száraz Furmint.

Az essexi rendőrök nyomoznak az ügyben, a Royal Tokaji pedig arra kér mindazokat, akiknek különös forrásból ajánlanak borokat, hogy jelentsék azt közvetlenül Charlie Mountnak charliemount@royal-tokaji.com e-mail címen.

Forrás: MTI (ÖS)
.

(Ezt a cikket 234 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE