Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Halálos baleset az M2-es autóúton – Leszakadt pótkocsiba hajtott egy kamion

Meghalt egy kamionsofőr, amikor járművével egy leszakadt pótkocsiba hajtott az M2-es autóúton a rádi lehajtó közelében kedd délután – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Egy rendőr helyszínel az M2-es autóúton a rádi lehajtó közelében, ahol meghalt egy kamionsofőr. Egy Vác irányába tartó teherautó - vélhetően szabálytalanul rögzített - pótkocsija leakadt, ebbe rohant bele hátulról egy szlovák rendszámú kamion. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy egy Vác irányába tartó teherautó – vélhetően szabálytalanul rögzített – pótkocsija leakadt, ebbe rohant bele hátulról egy szlovák rendszámú kamion az M2-es autóút 34. kilométerénél. A kamion vezetője a helyszínen meghalt – tette hozzá a szóvivő.

Szabó János, a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese azt közölte: a műszaki mentésen dolgozó váci tűzoltóknak ki kellett vágniuk a roncsból a beszorult sofőr holttestét.

A helyszínelés befejezéséig az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat a rádi és a gödi lehajtónál a 2-es főútra terelték.

Forrás: MTI  (htm \ bmk \ bri)
.

(Ezt a cikket 563 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!