Balesetek Hírek

MAN elé fordult a Mercedes

Hétfő délelőtt egy holland rendszámú Mercedes közlekedett a 4-es főúton Kisvárda felől Nyíregyháza irányába. A nyírbogdányi kereszteződésnél ( 290-291-es km.szelvényben ) a jármű jobbra jelezve lekanyarodott, de rögtön ezután balra visszafordult. A Mercedes mögött haladó MAN pótkocsis tehergépkocsi vezetőjét ez a manőver váratlanul érte, balra félrekapta a kormányt, de az ütközést nem tudta elkerülni.

A MAN a Mercedes bal oldalának ütközött, majd a menetirány szerint bal oldalra áttérve az elejével az árokba billent. A pótkocsi a forgalmi sávot elzárta. A Mercedes is a bal oldali árokba vágódott, ahol az orrával egy jelzőtáblának ütközött.

Pótkocsi MAN tehergépkocsi elé fordult egy Mercedes Nyírbogdánynál.

A MAN a Mercedes bal oldalának ütközött, majd a menetirány szerint bal oldalra áttérve az elejével az árokba billent.

 

A balesetben a Mercedes vezetője fejsérülést szenvedett, a mentők kórházba szállították. A Mercedes utasa és a MAN vezetője nem sérült meg. A műszaki mentéshez a nyíregyházi tűzoltók vonultak. Kiérkezett a tűzoltóság daruja is, ami a helyszínelés után visszacsörlőzte az útra a tehergépkocsit.

A Mercedes is a bal oldali árokba vágódott, ahol az orrával egy jelzőtáblának ütközött.

A műszaki mentéshez a nyíregyházi tűzoltók vonultak.

Kiérkezett a tűzoltóság daruja is, ami a helyszínelés után visszacsörlőzte az útra a tehergépkocsit.

A helyszínelés ideje alatt a forgalom váltakozva, félpályán haladt. A forgalomirányításban a székelyi és demecseri polgárőrök segítettek. A műszaki mentés idejére az utat rövid időre lezárták. A nyíregyházi rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

További képek >>

Forrás és fotók: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 366 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!