Balesetek Hírek Időjárás Közlekedéssel kapcsolatos hírek Rendőrségi hírek

A Készenléti Rendőrség harcjárművét is bevetették a hó fogságába kerültek mentésére

A Készenléti Rendőrség munkatársai Bács-Kiskun megyében, 2012. február 16-án reggel 8 órától 24 órás fokozott idegenrendészeti és migrációs ellenőrzést hajtottak végre a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitánysággal együttműködve. A BTR 80 típusú harcjárművel ellátott ellenőrzés azonban, a hirtelen lehullott nagy mennyiségű hó miatt életmentő akcióvá vált.

Bács-Kiskun megye számos településének bel- és külterületén az összekötő utak mentén ember nagyságú hófalak keletkeztek, a hó által teljesen beborított mellékutak egy átlagos személygépkocsinak átjárhatatlanok lettek. A szélsőséges időjárás miatt, a hirtelen jelentkező mentési feladatokra a Készenléti Rendőrség munkatársai a BTR 80 típusú harcjárművüket vetették be.

Kunbaját a Bajnoki úttal összekötő úton személygépkocsijával 1 hölgy akadt el a hóban, akinek a járművét a rendőrök az út szélén biztonságba helyezték, őt pedig beszállították a kunbajai postához.

 

Kunbaja határában 1 férfi is elakadt tehergépkocsijával. A járművet kimenekítették a hó fogságából és a helyi tésztagyárhoz sérülésmentesen elvontatták.

 

Kovács Bettina r. őrm.
sajtóreferens
Készenléti Rendőrség

Forrás és fotók: Police.hu
.

(Ezt a cikket 262 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!