Balesetek Hírek

Szalagkorlátot törve csúszott árokba az ukrán kamion Nyírtassnál

Csütörtök délután egy autóalkatrészeket szállító ukrán rendszámú Mercedes kamion közlekedett Nyíregyháza felől Záhony irányába. Nyírtassnál ( 307-308-as km.szelvényben ) a havas úttesten a jármű megcsúszott, balra letért az úttestről, majd a szagkorlátot kiborítva a bal oldali árokba hajtott.

A kamion bebicskázott, a félpótkocsi a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávot elzárta.

Árokba csúszott egy ukrá kamion Nyírtassnál.

A kamion bebicskázott, a félpótkocsi a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávot elzárta. A balesetben személyi sérülés nem történt. A műszaki mentéshez a kisvárdai és nyíregyházi ( tűzoltódaru ) tűzoltók vonultak. A helyszínelés ideje alatt a forgalom váltakozva félpályán haladt, majd a műszaki mentés idejére az utat lezárták. A forgalomirányításban a nyírtassi polgárőrök segítettek.

A balesetben személyi sérülés nem történt.

A tűzoltódaru visszacsörlőzte a kamiont az úttestre.

Mivel a kihúzott szerelvény még így is forgalmi akadályt képezett ( ráadásul a balesetben kitört a kormánymű, defektes lett a jobb első kerék ) a daru a legközelebbi biztonságos helyre vontatta a kamiont.

A tűzoltódaru visszacsörlőzte a kamiont az úttestre. Mivel a kihúzott szerelvény még így is forgalmi akadályt képezett ( ráadásul a balesetben kitört a kormánymű, defektes lett a jobb első kerék ) a daru a legközelebbi biztonságos helyre vontatta a kamiont. A kisvárdai rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

További képek >>

Forrás és fotók, videó: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 230 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!