Balesetek Hírek Időjárás Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek

Újabb utakat zártak le Fejér megyében

A viharos erejű szél okozta hóátfúvások miatt újabb utak, útszakaszok váltak járhatatlanná Fejér megyében – közölte a katasztrófavédelem csütörtökön az MTI-vel.

Tűzoltók dolgoznak Tótvázsony és Nagyvázsony között, miután egy teherautó utánfutója felborult a viharos erejű szélben. Hófúvások alakultak ki Veszprém és Nagyvázsony között. MTI Fotó: Nagy Lajos

Már korábban lezárták a 8123-as út Zámoly és Székesfehérvár közötti szakaszát, az Alcsútdobozt Etyekkel összekötő 8106-os utat, valamint a Bicske és Csákvár közötti 8126-os utat. Ezek mellett járhatatlanná vált a Sárosd és Sárkeresztúr közötti 6209-es út, a 6208-as út Perkáta és Adony között, a

Sárbogárd és Mezőfalva közötti 6219-es összekötőút, továbbá a 1104-es út Bicske és Mány között.

A térségben húsznál több út nehezen járható – mondta el Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.

Forrás: MTI  (bdáv \ bám)
.

(Ezt a cikket 286 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen-biztos kézzel!

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!