A Renault Trucks 24/7 Segélyszolgálata HIGH TECH assistance járművel siet a bajba jutott ügyfelek segítségére

A bajban tapasztaljuk meg, hogy számíthatunk-e egy igazi partnerre. A Renault Trucks hálózatának Európa-szerte, éjjel-nappal, a hét minden napján elérhető segélynyújtó szolgáltatása, a 24/7 azon fáradozik, hogy a “lerobbant” járművek minél hamarabb folytathassák útjukat. A feladat gyors és hatékony ellátására a maga nemében egyedülálló assistance járművet kapott a franciaországi Renault Trucks Lorraine képviselet 24/7 segélyszolgálata. A vitathatatlanul high tech karosszéria, a feltűnő fényszórók és villogók a leghatározottabban hívják fel a figyelmet az autómentő legfontosabb szerepére: segítséget nyújtani a bajbajutott járműnek, függetlenül annak gyártmányától, mindenütt, mindenkor és minden körülmények között.

Akármilyen megbízhatóak is a teherautók, egy meghibásodás bármikor előfordulhat, ami megakadályozza, hogy a sofőr időben teljesítse a rábízott feladatot. A szállítás késedelme közvetlenül érinti a fogyasztót, hiszen ahhoz, hogy a szupermarketbe, ahol vásárol, időben odaérkezzen az áru, a meghibásodott teherautóknak a lehető legkevesebb időt szabad elvesztegetnie az út szélén. Annak érdekében, hogy a műszaki hibákból adódó késedelmek a lehető legrövidebbek legyenek, a Renault Trucks 24/7 néven non-stop segélyszolgálatot működtet. Ez a szolgáltatás, amely erőteljesen jelképezi a konstruktőr elkötelezettségét a sofőrök és a szállítók mellett, a hét minden napján, éjjel-nappal a bajba jutott ügyfelek rendelkezésére áll. Az 1500 szervizpontot és több mint 1000 assistance járművet számláló Renault Trucks gyorsan és hatékonyan javítja meg a meghibásodott járműveket: minél hamarabb folytathatják útjukat a teherautók, annál nagyobb a szállító jövedelmezősége és annál kisebb a torlódás az utakon. Mindenki jól jár!

Az újító formatervvel készült járművekkel összhangban, a Renault Trucks egy figyelemfelkeltő és a maga nemében egyedülálló segélynyújtó járművet kívánt a Renault Trucks Lorraine képviselet rendelkezésére bocsátani. A Renault Trucks formatervezési központja és a grafikai dizájnra és multimédiás fejlesztésre szakosodott Trafik média ügynökség közötti együttműködésből született újító szellemű karosszéria, az amerikai teherautók csillogó világát idézi. «Nagy gyakorlatunk van abban, hogy hogyan hívjuk fel valamire a figyelmet » – magyarázza Pierre Rodière, a Trafik alapítója. «A sok csillogó lámpát matt fekete külsővel ötvöztük. A karosszéria szépségen túl a munkaeszköz és a szolgáltatás fogalmának hangsúlyozására is törekedtünk, ezért helyeztük el a teherautón az éjszaka is remekül látható, nagyméretű, fényvisszaverő 24/7 feliratot. »

A látványos fényszórók és a fényhíd nemcsak feltűnővé teszi a járművet, hanem az autósok figyelmét is felhívja a veszélyre, aminek köszönhetően minimálisra csökken a balesetveszély. A biztonságot szolgálja az is, hogy a csörlők és a vontatókarok távvezérlővel működtethetők, így a mentést végző sofőrnek már nem kell a forgalom közvetlen közelében tartózkodnia ezek irányításakor.

Az asszisztens járművet egy 520 lóerős, 32 tonnás, 8×4-es Renault Kerax járműből alakították ki, amelyre a Jigé International, Mega 45 felépítménye került. A felépítmény egy 45 tonna emelőkapacitású, hármas kiterjedésű, hidraulikus vontatókarból, két 24 tonnás hidraulikus csörlőből, egy kettős kiterjedésű, hidraulikus emelődaruból és egy komplett felépítmény-szettből áll. A Lunéville, Charmes és Laxou közötti gyorsforgalmi úton, tágabban pedig az egész Meurthe-et-Moselle megyében meghibásodott és a 24/7 szolgáltatást hívó teherautókat menti egy megnyert közbeszerzési pályázat keretében, amelyet közszolgálati kötelezettség átruházására írtak ki.

« Ezzel a maga nemében, valamint a formaterv és a csúcstechnikás felszerelések tekintetében is egyedülálló assistance járművel, fantasztikus eszköz áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy még jobb szolgáltatást nyújtsunk a bajba jutott ügyfeleknek, akár a Renault Trucks-hoz hű ügyfelekről van szó, akár nem » – vallja Charles Cordier, a Renault Trucks Lorraine igazgatója.

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 369 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?