Több, mint 100 nyertes az ‘Ajándékozza meg magát egy Legendával!’ játékban

A Magnum Legend limitált példányszámú, speciális sorozat bevezetése alkalmából meghirdetett « Ajándékozza meg magát egy legendával ! » című játékba Európa számos országából sereglettek a jelentkezők. A teherautósofőrök és a teherautók szerelmesei egy-egy fotót vagy videót tölthettek fel kedvenc Renault Trucks kamionjukról a www.legend.renault-trucks.com weboldalra. A főnyeremény egy próbakör volt az MKR csapat Premium Course versenyteherautója fedélzetén; ezen kívül Magnum Legend maketteket és kulcstartókat sorsoltak ki a résztvevők között.

A Renault Trucks a Solutrans kiállításon mutatta be a Magnum 20. születésnapjára készült speciális Magnum Legend sorozatot. Az alkalmat kihasználva egy nyereményjátékot is meghirdetett a Renault Trucks a www.legend.renault-trucks.com honlapon, amelyben arra buzdította a sofőröket és a teherautó-rajongókat, hogy küldjenek egy-egy fotót vagy videót kedvenc teherautójukról. A felhívásra közel 200 képet és videót töltöttek fel a játékosok.

A sorsolás végeredménye ezen a linken található: http://legend.renault-trucks.com/concours-offrezvousunelegende/. A játékosok itt kereshetnek rá nyereményükre: próbakör az MKR csapat Premium Course versenykamionjával az Európa-bajnokság egyik versenypályáján, Magnum Legend makett, vagy kulcstartó.

A játékosok regisztrációi tíz országból érkeztek (Lengyelország, Franciaország, Magyarország, Portugália, Spanyolország, Olaszország, Hollandia, Cseh Köztársaság, Anglia, Németország), többségük nagyteherautót, Keraxot, Premium Route-ot, illetve Magnumot vezet.

Az « Ajándékozza meg magát egy legendával ! » című nyereményjáték meghirdetésével a Renault Trucks célja továbbra is az, hogy helyreállítsa a sofőrök társadalmi megbecsültségét és lehetővé tegye számukra, hogy megosszák egymással a teherautókhoz fűződő közös szenvedélyüket. A Renault Trucks 2010 óta hangsúlyosan jelen van a Web2-őn is, ahol a sofőrök számos fórumon fejthetik ki véleményüket:

  • okostelefon alkalmazásokon keresztül (NavTruck, Time Book, Album Photos Chauffeurs, Selected for you, etc.)
  • közösségi hálókon keresztül:

Facebook:
www.facebook.com/renaulttrucksracing
www.facebook.com/renaulttrucksdeliver

YouTube:
www.youtube.com/RenaultTrucksCom
www.youtube.com/RenaultTrucksRacing

Dailymotion:
www.dailymotion.com/RenaultTrucksCom
www.dailymotion.com/RenaultTrucksRacing

FlickR :
www.flickr.com/photos/RenaultTrucksRacing

Twitter :
www.twitter.com/RT_Racing
www.twitter.com/RenaultTrucksCom

Bővebb információ a Magnum Legendről: www.legend.renault-trucks.com/

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 377 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?