Balesetek Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek

Áttörte a szalagkorlátot és felborult egy kamion az M1-esen – fotók

Baleset miatt teljesen lezárták az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalát Tatabányánál kedden kora reggel, a forgalmat az 1-es útra terelik – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

MTI Fotó: Krizsán Csaba

    A katasztrófavédelem arról tájékoztatott, hogy egy szlovén és egy bolgár kamion ütközött utoléréses balesetben. Az egyik jármű átszakította a szalagkorlátot, és elzárja az úttestet. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

Az autópálya Győr felé vezető oldalát lezárták, a forgalmat az 1-es útra terelték. Az autósokat Vértesszőlősön és Tatán keresztül engedik vissza a pályára, emiatt nagy a torlódás.

Fotó: Krizsán Csaba

Komárom-Esztergom megyében hajnalban havazás kezdődött. Az egy-két centiméteres hó a forgalmat nem akadályozza – közölték a Magyar Közút megyei üzemmérnökségei. A megyében 16 autóval sóznak. A főutak sónedvesek, a mellékutak burkolata havas, a korábbi alásózásnak köszönhetően a hóréteg olvad.

Forrás: MTI  (bfi \ blz)
.

(Ezt a cikket 389 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!