Fényszóró felújítás csere helyett!

A Műanyag fényszóró lencsék elszíneződnek, homályosak, mattak lesznek a kipufogó gázok, napfény, a mosásra használt vegyi anyagok, stb. következtében. BG Lenz Saver ™ helyreállítja és fenntartja az eredeti állapotot.

Eltérően más fényszóró felújítási eljárásoktól, a szabadalmaztatott BG Lenz Saver ™ folyamat kémiai kötésekkel egyedülálló UV védelmet biztosít a lencse felületén, és az alatta lévő rétegekben, amely végső fényszóró védelmet biztosít.

Probléma
A 90-es évek óta exponenciálisan növekvő mértékben leváltja az üveg fényszórólencséket az akril. Ellentétben az üveggel, az akril lencsék érzékenyek a környezeti hatásokra, megsárgulnak és bemattulnak karbantartás nélkül. Mindössze két-három év alatt jelentősen csökkenhet az áteresztett fénymennyiség, így balesetveszélyessé válhat az éjszakai közlekedés.

Megoldás
A BG Lenz Saver ™ fényszóró felújítás eltávolítja a karcolásokat, hajszálrepedéseket, elszíneződést és mattulást, visszaállítja a lencse optikai jellemzőit, megújítja az UV védelmet egy óra leforgása alatt!
Nézze meg a fényszóró felújítást öt egyszerű lépésben az alábbi videón:

A BG Lenz Saver ™ kizárólagos forgalmazója:

BG Tech Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Tel: 06 20 / 944 – 0864
E-mail: info@bgtech.hu

Web: www.bgtech.hu

További részletek: fenyszorojavitas.hu
.

(Ezt a cikket 618 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?