Balesetek Hírek

Tehergépkocsi ütközött munkagépet szállító trélernek

Hétfő délelőtt egy papírt szállító pótkocsis DAF tehergépkocsi közlekedett Nyíregyháza, Simai úton ( 3317-es út nyíregyházi szakasza ) Felsősima irányába. A Görgey Artúr utcánál egy erősen jobbra ívelő kanyarban a jármű nekiütközött a vele szemben közlekedő lánctalpas kotrógépet szállító MAN trélernek.

Tehergépkocsi ütközött munkagépet szállító trélernek Nyíregyházán.

A DAF a tréleren szállított Hyundai munkagép lánctalpának ütközött, fülkéje teljesen összeroncsolódott, a vezető beszorult. A műszaki mentéshez a nyíregyházi tűzoltók vonultak, akik csaknem egy órai munkával tudták feszítő-vágó segítségével a súlyosan sérült gépkocsivezetőt kiszabadítani, majd átadták a mentőknek, akik kórházba szállították.

A DAF a tréleren szállított Hyundai munkagép lánctalpának ütközött, fülkéje teljesen összeroncsolódott, a vezető beszorult.

A nyíregyházi tűzoltóknak csaknem egy órai munkával sikerült feszítő-vágó segítségével a súlyosan sérült gépkocsivezetőt kiszabadítani

A DAF fülkéje teljesen összeroncsolódott.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére az utat lezárták, a forgalmat terelték. A nyíregyházi rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Forrás és fotó: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 420 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!