Már letölthető a Navigon 2011 Q4. Frissíts most

Bár a készülékek a boltokból apránként eltűnnek, de a frissítések kiadása szerencsére nem állt meg. Még Decemberben megjelent a Navigon 2011 Q4 – es térképe, melyet mi már természetesen letöltöttünk. Néhány jótanács a frissítés mellé…

A letöltés/telepítés, hála a Navigon Fresh programnak egyszerű, és már többször beszéltünk is róla. Ezért inkább csak azokat a teendőket emelném ki, amelyek még szükségesek egyes készülékek jobb működéséhez. Egyes készülékekre többféle frissítés is megjelent, nem csak a térképadatbázis – hanem egyes “alkatrészek” is frissültek.

A nálunk lévő készülék egy Navigon 8450 Premium Live volt, így néhány olyan dolog is felkerült, amely nem minden készülékre lesz elérhető. Tehát ami biztosan mindenkinek (aki az első pozicionálástól számított 30 napon belül van, illetve aki érvényes 24 hónapos térképfrissítési lehetőséggel rendelkezik) elérhető az a friss térkép:

A Navigon 8450 – en ezen felül frissíteni kell a Rael City 3D kiegészítőt:

Illetve azoknak a felhasználóknak, akik Németországban laknak, vagy sokat utaznak oda, érdemes a Clever Parking (optimális segítség a parkolóhely-keresés során) adatokat is frissítenie:

Maga az update sávszélességtől függően, aránylag hosszú időt vesz igénybe. Fontos, hogy közben ne kapcsoljátok ki a készüléket, és ne bontsátok a számítógépes kapcsolatot sem. Mielőtt elkezdenétek a frissítést, mindenképpen készítsetek mentést!

A Navigon Fresh alkalmazás letölthető, innen. Sok sikert!

Forrás: NaviGyurci
.

(Ezt a cikket 333 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?