Balesetek Hírek

Két gépkocsi is a kamionnak ütközött a jeges úttesten Tiszanagyfalunál

Péntek reggel egy megcsúszó Peugeot ütközött kamionnak a 38-as főúton Tiszanagyfalunál. A padkára sodródott kamionnak egy Ford is nekicsapódott.

Péntek reggel egy cseh rendszámú Peugeot közlekedett a 38-as főúton Nyírtelek felől Rakamaz irányába. A 19-es km.szelvénynél a jeges úttesten egy balra ívelő kanyarban a jármű megcsúszott, megperdült, majd a vele szemben közlekedő DAF kamionnak ütközött. A Peugeot az ütközés után a jobb oldali padkán a menetiránnyal szemben állt meg.

A kamion kereke kiszakadt, és a járműszerelvény a bal oldali padkára szaladt.

Az úttesten keresztben álló kamion jobb oldalába egy Ford csúszott, ami a Peugeot után közlekedett és nem tudott megállni a jeges úttesten.

A kamion kereke kiszakadt, és a járműszerelvény a bal oldali padkára szaladt. Az úttesten keresztben álló kamion jobb oldalába egy Ford csúszott, ami a Peugeot után közlekedett és nem tudott megállni a jeges úttesten.

Peugeot csúszott kamionnak a 38-as főúton Tiszanagyfalu mellett.

A Peugeot az ütközés után a jobb oldali padkán a menetiránnyal szemben állt meg.

A balesetben ketten sérültek meg, őket a mentők kórházba szállították. A műszaki mentéshez a nyíregyházi tűzoltók vonultak. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az utat lezárták. A nyíregyházi rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

( A Peugeot-ban négyezer doboz cigarettát találtak. )

Forrás és fotó: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 236 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!