Balesetek Hírek Szervezetek hírei

Gyalogost gázolt egy kamion Zalalövőnél – keresik a sofőrt!

Közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését várja a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság!

Fotó: Burrows / Wikipedia

December 23-án 06.55 óra körül egy eddig ismeretlen személy közlekedett az általa vezetett tehergépkocsival a 86-os főúton Lenti felől Zalalövő irányába. A főút 27. kilométerszelvényénél egy előtte haladó gépjármű előzésébe kezdett és külső visszapillantó tükrével nekiütközött egy, a bal oldali útpadkán közlekedő gyalogosnak, majd megállás nélkül tovább hajtott Zalalövő irányába. A baleset során a gyalogos nyolc napon túl gyógyuló súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Kérjük, hogy aki az esetet látta, illetve arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 45-47.), vagy tegyen bejelentést a 92/326-850-es telefonszámon, illetve a díjmentesen hívható 107-es, vagy 112-es segélyhívón!

Segítségüket köszönjük!

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: Police.hu
.

(Ezt a cikket 250 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!