Határinfó Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek Közút

Felkészült az ünnepi tranzitforgalomra az M5-ös

Az ünnepek közeledtével megnövekvő tranzitforgalom az elkövetkező időszakban torlódásokat okozhat az M5-ös autópályán. Az illetékes hatóságok valamint az autópálya mőködtetésért felelős AKA Alföld Koncessziós Autópálya Zrt. és az üzemeltető A-WAY ITE Zrt. a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan felkészült a forgalom kezelésére.


Az érintett szervek folyamatosan figyelik a röszkei határátkelőhely forgalmát, torlódás esetén haladéktalanul beavatkoznak és elterelik a forgalmat a tompai, valamint a tiszaszigeti alternatív átkelőhelyek felé.

Az idei fejlesztések közé tartoznak a változtatható jelzésképű táblák, melyek az autópálya 7 pontján látják el az utazókat a szükséges információkkal.

Az AKA Zrt. és partnerei ezúton kérik a járművezetőket, hogy tekintettel a megnövekedett forgalomra és a téli időjárási körülményekre, fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

Az AKA Zrt. minden illetékességébe tartozó intézkedést megtesz annak érdekében, hogy elősegítse a járművek folyamatos haladását és fenntartsa a biztonságos és zavartalan utazás feltételeit az M5-ös autópályán.

Jó utazást kívánunk!

AKA Zrt.

Forrás: aka.hu
.

(Ezt a cikket 233 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE