OMV: Az új OMV MaxxMotion Diesel kiváló teljesítményt nyújt ext-rém hidegben is

Ez év decemberétől az OMV olyan MaxxMotion Diesel üzemanyagot kínál az úton lévőknek, amely használatával extrém hidegben is üzemképes marad az autó.

Emellett a termék új prémium minőségű hidrogenizált növényi olaj (HVO) alapú biokomponense alacsonyabb széndioxid-kibocsátást eredményez, mint a hagyományos biokomponensek (FAME).

Az OMV által kifejlesztett MaxxMotion Diesel olyan prémium minőségű üzemanyag, amely télen is megbízható teljesítményt biztosít az autóknak még extrém hidegben is, és emellett csökkenti a károsanyag-kibocsátást. Az új OMV MaxxMotion Diesel jó az autóknak és a környezetnek egyaránt.

Jobb minőség
Az OMV által kifejlesztett diesel üzemanyag optimális motorteljesítményt nyújt még extrém hidegben is. A prémium diesel hidegszűrési határhőmérséklete -35 °C (az EN 590 szabvány szerinti CFPP érték), vagyis a legkegyetlenebb téli hidegben sincs probléma a hidegindításkor. A MaxxMotion Diesel magasabb cetánszámának és innovatív adalékcsomagjának köszönhetően kiváló az égés minősége, nagyobb teljesítmény érhető el, kisebb a károsanyag-kibocsátás, és alacsonyabb a motorzaj. Ezen felül a nagy teljesítményű adalékcsomag csökkenti a koromlerakódást, illetve meggátolja az újabb lerakódás képződését. A prémium diesel rendszeres használata mellett megnő a motor élettartama, és az évek során az autó nem veszít a teljesítményéből.

Az új, HVO-alapú biokomponens kisebb széndioxid-kibocsátással jár, mint a hagyományos FAME biokomponensek (az EU Megújuló Energia Irányelv szabványa szerinti érték). Az új, HVO biokomponenst tartalmazó MaxxMotion Diesel a prémium üzemanyagok legmagasabb színvonalát képviseli, és kifejezetten az OMV ügyfeleinek igényei szerint lett kifejlesztve. „Ha egy autós áttér az OMV prémium termékére, nemcsak az autójával tesz jót, hanem a környezettel is”, mondta Müller Zsolt, a cseh, a szlovák és a magyar piacokért felelős töltőállomás-üzletág igazgató.

Forrás: news4business
.

(Ezt a cikket 868 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?