Az iGO primo app legújabb frissítése a kezedbe adja az irányítást: az új menüstruktúrának köszönhetően immár magad alakíthatod ki az ideális felhasználói felületet. A megújult alkalmazás használata közben a kedvenc funkciók is mindig megjelennek a képernyőn.

Az iGO primo app intuitív felhasználói felülete a számtalan funkció ellenére korábban is egyszerű kezelhetőséget biztosított, az új frissítésben pedig már a menüstruktúrát is szabadon alakíthatod. Kiválaszthatod azokat a funkciókat, amelyeket a leggyakrabban használsz, és úgy helyezheted el őket a képernyőn, ahogy az a számodra a leginkább kényelmes.

A frissített iGO primo app három különböző menüsémát kínál. Az Alapséma azoknak a felhasználóknak ajánlott, akik nem szeretnének időt tölteni a komplex beállításokkal, vagy korábban még nem használtak navigációs alkalmazást. A Klasszikus séma ideális választás, ha ragaszkodsz a régi, jól bevált menüstruktúrához, és nem szeretnél változatni rajta.

Az igazi újdonságok azonban az Intelligens sémában találhatók. Ennél a lehetőségnél a szoftver automatikusan megjeleníti az általad kiválasztott menüpontokat a térképnézet tetején, melyek három másodperc múlva eltűnnek, ha nem választod ki őket. A főmenü ikonját megérintve szintén három fül között dönthetsz: az első a legfontosabb funkciókat tartalmazza, a másodikban minden rendelkezésre álló funkció megtalálható, a harmadik fül tartalmát pedig saját ízlésed szerint állíthatod össze.

A frissítés valamennyi régióban teljes kompatibilitást biztosít az iOS 5 operációs rendszerrel és az iPhone 4S készülékekkel. Ráadásul különleges meglepetést is tartogat az iPad-tulajdonosok számára: ők a navigációs alkalmazás 6 új háttérmintája közül is választhatnak.

Ha további részleteket szeretnél megtudni az iGO primo app megújult menüstruktúrájáról, tekintsd meg a demóvideónkat!

NNG

.

(Ezt a cikket 252 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?