Frissítsd most az iGO primo appot, hogy ne veszhessen el adatod!

NNG Kft.: Az Apple úgy döntött, hogy módosítja a felhasználói készülékek azonosításának a módját – s ezt nekünk is követnünk kell.

Mint azt már bizonyára tapasztaltad, folyamatosan újabb és újabb funkciók és térképfrissítések kiadásával igyekszünk az iGO primo app által nyújtotta navigációs élmény tökéletesítésére. A nemrégiben megjelent 2.1.5-ös frissítés különösen fontos, hiszen hatással van magára, az alkalmazás működésére is!

Az Apple úgy döntött, hogy módosítja a felhasználói készülékek azonosításának a módját – s ezt nekünk is követnünk kell. Ha in-app vásárlással (pl. sebességmérő kamerák vagy közlekedési információk vásárlásával) akár csak egyszer is bővítetted a programot, kérjük, hogy a lehető leghamarabb, de mindenképpen a következő, az október végén megjelenő legújabb frissítés kiadása előtt töltsd le az iGO primo app frissítését. Ellenkező esetben a vásárolt in-app tartalmak kompatibilitását nem tudjuk garantálni!

Töltsd le az iGO primo app frissítését MOST*. Az iPhone és az iPad készülékek értesíteni fognak, ha van új, letöltésre váró frissítés.

Köszönjük a figyelmedet!

*A frissítés mindazokra az iGO primo app verziókra vonatkozik, amelyekben applikáción belüli vásárlás (in-app purchase) lehetséges: Európa, Nyugat-Európa, Kelet-Európa, Kelet-Európa Régió, DACH, Oroszország, Brazília, Törökország, Közel-Kelet, Egyesült Királyság és Írország, Izrael, Észak-Amerika, Olaszország, Franciaország, Skandinávia, Ibéria, Benelux államok

NNG Kft.
.

(Ezt a cikket 313 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?