Hírek Kiállítások Márkahírek Rendezvények Volvo

A Volvo Brazíliából és Latin-Amerikából hívott meg újságírókat a Fenatran 2011 megnyitójára

A Volvo do Brasil Brazíliából és más latin-amerikai országokból 250 újságírót hívott meg egy sajtótájékoztatóra a cég elnökével, Roger Alm úrral, amelyet a 18. Nemzetközi Szállítmányozási Vásár, a Fenatran, 2011. október 21-i megnyitóján tartottak. A Fenatran a legnagyobb szállítmányozási szakmai vásár Latin-Amerikában, és idén október 24-28. között São Paulóban rendezték meg.

A vásár eredménye a Volvo do Brasil számára igen pozitív, hiszen az ügyfelek nagy érdeklődést mutattak a márka iránt, és több mint tízezer látogató fordult meg a Volvo standján. Ráadásul a Fenatran jó lehetőségnek bizonyult üzletkötésre, megerősíteni a Volvo márka jelenlétét és alapvető értékeit, valamint az ügyfelekkel való kapcsolatépítésre. A Volvo do Brasil emellett teljes termékpalettáját és a különböző ügyfélteszt-ajánlatait is bemutatta.

„Teljes értékesítési gárdánkat elhoztuk a vásárra, hogy jó üzleteket köthessünk” – mondta Roger Alm.

A sajtótájékoztatón Alm úr beszélt a vásáron bemutatott újdonságokról, mint például az Euro 5-re felkészített új FH, FM, FMX és VM családokról, és az eseményen ismertette a vállalat üzleti felépítésének rendszerét is. A Volvo Brazíliában elsőként mutatott be Euro 5 minősítésű teherautókat idén júliusban. Az Euro 5 emissziós szabályozás 2012. január 1-jén lép hatályba Brazíliában.

A Volvo a Fenatranon a jövőre utaló referenciának szánta standját, és bemutatta a márka a szállítmányozási feladatok optimalizálására és a károsanyag-kibocsátás csökkentésére kifejlesztett termékeit és megoldásait. A látogatók megismerhették a Dynafleet technológiát, az I-Shift váltó és a SCR-rendszer kezelését.

Azért, hogy a Volvo bemutassa, hogyan készült és készül fel a jövőre, egy innovációs szobát is kialakítottak, ahol különböző előadások szemléltették a vállalat által már bevezetett új technológiákat.

„Borulás Fülke"

A stand egyik legtöbb látogatót vonzó része a „Borulás Fülke” volt, amely azt szimulálta, milyen amikor felborul egy teherautó. Az attrakció célja, hogy bemutassa a biztonsági övek fontosságát, azt, hogy miként menthet meg életeket egy baleset esetén. Ezen kívül a látogatók kipróbálhattak egy másik eszközt is, amely az ember súlyát szimulálja egy ütközés során.

Forrás: Volvo Trucks Hungary
.

(Ezt a cikket 212 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .