A RENAULT TRUCKS ASSISTANCE ÚJ NEVE: « RENAULT TRUCKS 24/7 »

A Renault Trucks non stop segélyszolgálata jelképezi legjobban, hogy a gyártó folyamatosan az ügyfelei rendelkezésére áll. A szolgáltatás neve megváltozott, az új Renault Trucks 24/7 elnevezés mostantól egyértelműen jelzi, hogy a gyártó a hét minden napján, éjjel-nappal készen áll a segítségnyújtásra.

Új nevet kapott a Renault Trucks 24 órás assistance- és segélynyújtó szolgáltatása. A Renault Trucks 24/7 elnevezés mostantól egyértelműen jelzi, hogy az ügyfelek a hét minden napján és a nap bármely órájában, bárhol igénybe vehetik a műszaki segítséget.

Az 1500 szervizpontból álló hálózatnak és a több mint 100 assistance járműből álló flottának köszönhetően a Renault Trucks hatékony és gyors szolgáltatást nyújt ügyfeleinek.

Meghibásodás esetén a szállítók Európa valamennyi pontjáról ugyanazt a számot hívhatják; a hívás a Renault Trucks három call centerének egyikéhez fut be, attól függően, hogy a hívás honnan érkezik. A call centerekben dolgozó ötven műszaki munkatárs, 15 nyelvet beszél, és nyújt segítséget (német, spanyol, francia, angol, olasz, holland, portugál, lengyel, cseh, magyar, dán, svéd, norvég, finn, orosz).

Az első telefonon történt diagnosztika után egy technikus a helyszínre siet, megállapítja a meghibásodás pontos okát, és ha lehetséges, még a helyszínen megjavítja az autót – az esetek 90 százalékában ez történik. Ha a javításhoz olyan alkatrész szükséges, ami a helyszínen nem áll rendelkezésre, úgy a legközelebbi márkaszervizen keresztül kapcsolatba tud lépni az éjjel-nappal hívható Activ’Parts központtal, és sürgősséggel megrendelheti a hiányzó alkatrészeket. Az Activ’Parts szolgáltatás az Európai Unió valamennyi országából szintén elérhető.

Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 667 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?