5×20% kedvezmény a Maja Kamionmosóban + Nyereményjáték!

A motorkerékpártól a nyerges kamionokig minden járművet a mögöttünk álló 22 év tapasztalattal mosunk tisztára, takarítunk ki, és ápolunk úgy, hogy vendégeink – a járművek tulajdonosai – igényeit maximálisan kielégítsük.

A 20 méteres 2 sávos létesítmény alkalmas kamionok, teherautók és munkagépek teljeskörü tisztítására is. Mosási, ápolási technikánknak és a használt anyagoknak köszönhetően járműve olyan kényeztetésben részesül, ami minden autónak, haszon- vagy tehergépjárműnek, kamionnak vagy munkagépnek és tulajdonosának az álma. Tapasztalatunk, hogy az általunk rendszeresen mosott járművek külleme és megjelenése minden alkalom után szebb és szebb lesz, és lényegesen ápoltabb képet mutatnak, mint a más módon és helyen mosott járművek.

Kompromisszumot nem tűrő módon tüntetjük el kamionjáról az utolsó kis porszemet is, úgy hogy mindeközben a fényezést, selymes viasz felvitelével tesszük egyedien ragyogóvá. Továbbá a viasz segít a későbbiek során az autóra kerülő szennyeződések megtapadásának gátlásában és a víz lepergetésében is. A mosót elhagyva sem találhat autóján vízfolyást mert ügyelve arra, hogy autója ne csak akkor legyen szép amikor beleül, mi a kényes helyekről is kompresszor segítségével kifújjuk a vizet, mert nem szimplán mosunk, ápolunk.

Azt a rövidke időt, amíg járművét gyönyörűen tisztává varázsoljuk, kávézónkban nem csupán kellemesen, hanem az újságokkal és internet wifi-vel hasznosan is eltöltheti, hogy a mai rohanó világunkban, addig se maradjon le semmi fontosról, amíg autója szépül.

Térjen be hozzánk egy kávéra, és próbálja ki a Maja minőséget!

A Maja Autókozmetika elérhetőségei >>
.

KEDVEZMÉNYEK és NYEREMÉNYJÁTÉK

A hungarokamion.hu olvasói, most 5 alkalommal, 20% kedvezménnyel próbálhatják ki a külső, belső tisztítást és a motormosást!

Az alábbi képre kattintva töltse le a kupont, nyomtassa ki, és legközelebb vigye magával a Majába, hogy a következő 5 alkalommal 20% kedvezményben részesüljön!

Kedvezménykupon letöltése

A szolgáltatás árai >>

Flottakedvezmény 10-30%
Kérjen egyedi flottakedvezményt!
A részletekért látogasson el a Maja oldalára >>

.

Facebook nyereményjáték a Majánál:

.

Szintén a Majánál:

Személyautó, kisteherautó, kisbusz, autóbusz, kamion, valamint munkagépek, haszongépjárművek, utánfutók, pótkocsik, trélerek eredetiségvizsgálatát tudjuk elvégezni. A eredetiségvizsgálat körülbelül 30 percet vesz igénybe, melyet kávézónkban kellemesen eltölthet.

Árak és további részletek a Maja Autómosó és Eredetvizsgálat oldalán:

www.maja-automoso.hu

.

(Ezt a cikket 241 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?