Kategóriák

Kategóriák

Ajánlatok Hírek Üzemanyag

OMV Fuel Navigator – Nyereményjáték

OMV Fuel Navigator

A távolság nem jelent akadályt vállalkozása számára.
A költségek igen.

Szállítási útvonalak, tankolási helyek és üzemanyag árak: minél jobban fel tud készülni rájuk, annál előnyösebb helyzetbe kerül.

Az OMV Fuel Navigator:

  • optimalizálja az útvonalat;
  • megmutatja a tehergépkocsik számára kialakított OMV és Routex üzemanyagtöltő állomásokat a kiválasztott útvonal mentén;
  • a megadott keresési feltételek alapján szűri a töltőállomásokat;
  • megmutatja, hogy melyik töltőállomáson a legkedvezőbb az üzemanyag ára, megjeleníti az Ön aktuális, szerződéses árait;
  • kiszámítja az üzemanyag-szintet és javaslatokat tesz arra, hol álljon meg tankolni;
  • kiszámítja az üzemanyag és úthasználati díjakat;
  • kiszámítja a vezetési és pihenési időt;
  • elmenti az adatokat a további tervezéshez.

Költségek és idő megtakarítása

Az OMV Fuel Naviogatorral az útvonaltervezés csupán pár kattintás. Az útvonal mentén megjelenik valamennyi tehergépkocsik számára kialakított OMV és Routex töltőállomás.
És ami a legfontosabb: minden töltőállomáson a program az Ön egyedi, a szerződésben meghatározott aktuális árait jeleníti meg.

Az OMV Fuel Navigator szolgáltatásai egész Európában elérhetők: akárhová utazik, Portugáliától-Ukrajnáig, Svédországtól Olaszországig, a távolság nem jelent akadályt vállalkozása számára. A költségek viszont igen.

Nyereményjáték

Gyűjtse a kilométereket és nyerjen!
Az OMV Fuel Navigator használatával útvonala tervezésekor mindig pénzt takaríthat meg. Most azonban ennél is többet kínálunk Önnek: minden hónapban megnyerheti a három távirányítós kamion valamelyikét, év végén pedig Öné lehet egy mesés fődíj: egy csúcsminőségű multimédiás notebook.

Legyen Ön a legjobb tervező!
A játék egyszerű: Önnek csak be kell jelentkeznie, és jeleznie kell részvételi szándékát. Használja útvonalai tervezésekor minden alkalommal az OMV Fuel Navigatort, mi pedig a megtervezett kilométereket jóváírjuk az Ön kilométerszámláján!

Nyerje meg a fantasztikus ajándékokat!
Minden hónapban, az a három résztvevő, aki a legtöbb kilométernyi útvonalat tervezte, egy távirányítós kamiont kap ajándékba. Ezen kívül, aki az év végéig a legtöbb kilométert gyűjti össze, megnyeri a fődíjat, egy csúcsminőségű multimédiás notebook-ot is!

Kezdje el már most!
Jelentkezzen be a fuelnavigator.omv.com weboldalon vagy a fleet.omv.com oldalról. Ne feledje: minden alkalommal, amikor az OMV Fuel Navigatort használja útvonalai megtervezéséhez, növeli az esélyét az ajándékok megnyerésére!

Ön még nem regisztrált?
Regisztráljon most az OMV Fuel Navigator programba! Minden új felhasználó ajándékot kap!

Links

Downloads

Kontakt

Amennyiben kérdése lenne, forduljon munkatársunkhoz bizalommal!

Telefon: +36 1 4527-177

Email: info.eurotruck.hu@omv.com

 

Forrás: OMV
.

(Ezt a cikket 313 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE