DAF Hírek Márkahírek

Az ATEC lett a DAF Trucks új forgalmazója Szaúd-Arábiában

A DAF Trucks NV megállapodást kötött az ATEC-kel (Arabian Truck and Construction Company), mely szerint a DAF termékek Szaúd-arábiai marketingtevékenységét, értékesítését és szervizelését a továbbiakban az ATEC végzi. A DAF teherautók kiemelkedő alkatrészellátása érdekében az ATEC látja el a PACCAR Parts Szaúd-arábiai képviseletét is.

“Az, hogy ezentúl mi látjuk el a DAF Trucks képviseletét, kiválóan kiegészíti jelenlegi autóbusz-értékesítési és -javítási tevékenységünket “, mondta Peter Beaumont, az ATEC ügyvezetője. “A DAF Trucks az egyik legsikeresebb európai teherautó-gyártó, kiváló termékeket és szolgáltatásokat nyújt, s Szaúd-Arábiában ez a siker titka. Izgatottan várjuk és megtisztelőnek érezzük, hogy a DAF-ot mi képviselhetjük hazánkban.”

Az ATEC számtalan értékesítési és szervizállomással rendelkezik Szaúd-Arábiában, s köztük van az ezen a héten hivatalosan átadott új, rijádi értékesítési iroda. “Idővel biztosan bővítjük hálózatunkat” – mondta el Peter Beaumont. “Nehézteher-gépjárműből (15 tonna felett) Szaúd-Arábiában évente 7500-at helyeznek forgalomba, a következő években ez a szám 10 ezer darabra nő. A DAF-fal jelentős piaci részesedést szeretnénk elérni. A hosszú távú fuvarozásra vonatkozó helyi igények alapján kiváló lehetőségek vannak az XF105-ös számára. Mégis azt gondoljuk, hogy a CF típus teszi majd ki az értékesítés többségét, különösen az építőiparban. Áruelosztásra a DAF LF típusát ajánljuk majd.”

„A DAF örömmel működik együtt az ATEC-kel“, mondta Michiel Kuijs, a DAF Trucks N.V. értékesítésért felelős ügyvezetője. „Az ATEC kiemelkedő és professzionális partner, s elkötelezett az iránt, hogy jelentős piaci részesedést szerezzen Szaúd-Arábiában. Bőséges tapasztalata és az általa az elmúlt években elért, folyamatos piaci siker óriási értéket jelent majd. Az ATEC döntő szerepet játszik abban, hogy a DAF közel-keleti, jelenleg az Egyesült Arab Emirátusokra, Kuvaitra és Irakra kiterjedő jelenléte tovább erősödjön.“

Forrás: DAF
.

(Ezt a cikket 229 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .