A PACCAR az InformationWeek magazin technológiai rangsorában megszerezte az első helyet

Az információs technológia PACCAR-nál alkalmazott innovatív módja az InformationWeek magazin 500 vállalatot tartalmazó 2011-es technológiai toplistáján első helyen végzett. A PACCAR az elismerést a PACCAR Connected Truck programra épülő, új TruckerLink alkalmazás kifejlesztésével nyerte.

A Signalsettel közösen fejlesztett TruckerLink termék olyan piacvezető “hálózatváltós” technológiákat jelent, amely a teherautó telematikus rendszere számára lehetővé teszi, hogy az egész országban, több vezeték nélküli hálózaton, megszakítás nélkül, zökkenőmentesen működjön.

“A PACCAR a hardveres és szoftveres információs technológia alkalmazásának éllovasa. Az alkalmazott technológia növeli a PACCAR összes termékének és szolgáltatásának minőségét, s ez kedvező ügyfeleinknek, márkakereskedőinknek és beszállítóinknak is. A PACCAR örül, hogy elnyerte az InformationWeek magazin kitüntetését” – mondta el Mark Pigott, a PACCAR elnök-vezérigazgatója. “Ez a csodálatos elismerés a PACCAR világszerte működő 22 ezer alkalmazottjának elkötelezettségét és tehetségét jelzi.”

Az InformationWeek magazin (www.informationweek.com) top 500-as listája immár 23 éve készül, az amerikai ipari szektor vállalati technológiai rangsorának legelismertebbjeként tartják számon, s az alkalmazott technológia leginnovatívabb alkalmazóit ismerteti. A rangsor abban egyedülálló, hogy leginkább az információs technológiai innováció erejét hangsúlyozza. A PACCAR technológiai elkötelezettségét a ComputerWorld és a PCWeek magazin is díjazta.

“A TruckerLink alkalmazás piacvezető teherautó-nyomonkövetési megoldás, amely fejlett flottamenedzsmentet és járműmonitoringot tesz lehetővé.” – mondta el Kyle Qiunn, a PACCAR információs technológiai igazgatója. “A megoldást a PACCAR fedélzeti telematikus rendszerével, a navigációs rendszerrel és a járművezetőt támogató rendszerrel integráltuk. A jelerősséget, a sávszélességet és a költségtényezőket figyelembe vevő fedélzeti számítógép üzleti logika alapján, automatikusan választja ki a megfelelő mobilhálózatot.”

A PACCAR a kiváló minőségű DAF, Kenworth és Peterbilt márkaneveken ismert könnyű-, közepes- és nehézteher-szállító teherautók piacvezető tervezője és gyártója, s vevőinek legkiemelkedőbb kiszolgálója. A PACCAR fejlett dízelmotorokat is tervez és gyárt, fő tevékenységéhez kapcsolódóan pénzügyi szolgáltatásokat és információtechnológiai támogatást nyújt, valamint teherautó-alkatrészeket is értékesít. A PACCAR részvényeit a NASDAQ Global Select Market tőzsdén jegyzik, jelölése a PCAR. Weboldala a www.paccar.com.

Forrás: DAF
.

(Ezt a cikket 327 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?