Két ember halt meg egy balesetben Szerencs közelében

Két ember halt meg egy közlekedési balesetben, amely vasárnap kora reggel történt a 37-es számú főúton, Szerencs közelében, a taktaharkányi elágazás térségében.

MTI Fotó: Vajda János

Egy kistehergépkocsi és egy teherautó ütközött össze, mindkét jármű vezetője a helyszínen életét vesztette – közölte Rizsu Zsuzsanna, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta: a baleset nyílegyenes útszakaszon, jó látási körülmények között történt. A környéken forgalom sem volt, így nincs tanúja a karambolnak.

Az első megállapítás szerint a kisteherautó Miskolc irányából haladt Szerencs felé, amikor eddig tisztázatlan okokból áttért a szemközti sávba, és fékezés nélkül, frontálisan ütközött össze a szemből érkező teherautóval.

Mindkét autóban csak a vezetők ültek. A kisteherautó vezetője a feltételezés szerint egy 28 éves férfi, a másik járműben egy 35 éves férfi ült.

Forrás: MTI  (bbv \ biy \ blz)
.

(Ezt a cikket 373 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!