Elloptak egy nagy értékű munkagépet Vértesacsán

Elloptak egy 25 millió forint értékű munkagépet a hétvégén Vértesacsán, a bűncselekménnyel gyanúsított két férfi egy másik nagy értékű gépet is ki akart vinni a munkaterületről, ám a körzeti megbízott tetten érte őket; a gyanúsítottakat őrizetbe vették – közölte a rendőrség vasárnap az MTI-vel.

illusztráció

A vértesacsai körzeti megbízottat az egyik munkagép tulajdonosa hívta fel, miután információt kapott arról, hogy éppen el akarják lopni a munkagépét – mondta Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A helyszínre siető rendőr a munkaterületen tetten ért két férfit, akik egy kamionnal akartak elszállítani egy 17 millió forintot érő munkagépet. Elmondták, hogy korábban egy 25 milliós gépet már elvittek egy albertirsai telephelyre. Vallomásuk szerint megbízást teljesítettek.

A nyomozók mindkét munkagépet lefoglalták, az 52 éves budapesti és a 42 éves, büntetett előéletű ceglédberceli férfit őrizetbe vették, kezdeményezik előzetes letartóztatásukat. A megbízói kör felkutatása még tart, ezért a rendőrség egyelőre nem ad bővebb információt az ügyről – közölte a szóvivő.

Forrás: MTI  (bdáv \ kpg \ bri)
.

(Ezt a cikket 259 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?