Az Egyesült Államokban mutatta be a TomTom a Világ Első Utazás-Specifikus moduljaival és a TomTom HD Traffic Alkalmazással ellátott Navigációs Eszközét, Valós Idejű Frissítésekkel

Az új eszközök segítséget nyújtanak a sofőröknek az okosabb utazásban Yelp®, TripAdvisor®, Expedia® és Twitter alkalmazások által.

Concord, Massachusetts – A TomTom a közelmúltban dobta piacra a világ első olyan hordozható navigációs eszközét, amely számos népszerű utazási alkalmazást tartalmaz. A csatlakoztatott TomTom GO LIVE 1535M készülék összekapcsolja a TomTom HD Traffic által nyújtott, teljeskörű út- és közlekedési információkat az utazással kapcsolatos alkalmazások nyújtotta betekintéssel. Ezen új funkciók egy olyan eszköz segítségével látják el a felhasználókat a számukra szükséges információkkal, amelyet a lehető legjobb navigációs élmény elérésére terveztek. A TomTom csatlakoztatott LIVE szolgáltatásai segítségével a sofőrök vezetés közben hasznos alkalmazások – Yelp®, TripAdvisor®, Expedia® valamint a Twitter – böngészése által elérhetik a számukra szükséges információkat. Ezen alkalmazások segítségével a felhasználók olvashatnak értékeléseket éttermekről, kereshetnek szabad szállodai szobát, illetve automatikusan közzétehetik érkezésük idejét anélkül, hogy ki kellene szállniuk az autóból. Emellett elérhetik a helyi, naprakész üzemanyag árakat, időjárás előrejelzéseket, valamint a Helyi Keresőt.


„Azáltal, hogy a lehető legfrissebb, forgalommal kapcsolatos információkat, valamint az utazási alkalmazások által nyújtott, releváns, helyi tartalmat nyújtja a felhasználók részére; a TomTom a sofőröknek a csatlakoztatás új szintjét biztosítja úgy, hogy az információt a lehető leghatékonyabb platformon keresztül juttatja el hozzájuknyilatkozta Tim Roper, a TomTom Inc. elnöke.   „Örömünkre szolgál, hogy a TomTom HD Traffic szolgáltatásait a csatlakoztatott eszközeink új skálájára is kiterjeszthetjük, az eddiginél kedvezőbb áron, hiszen vevőink számára jelentősen csökkentheti a forgalomban eltöltött időt.”

Csatlakoztatott eszköz lévén az új TomTom GO LIVE eszköz időt, pénzt és stresszt spórol meg felhasználói részére azáltal, hogy valós idejű információt szolgáltat, és a sofőrök útvonalát folyamatosan nyomonköveti és újratervezi, az aktuális forgalmi viszonyoknak megfelelően. A TomTom HD Traffic a lehető legpontosabb jelentést adja a forgalmi viszonyokról, és minden eddiginél több forgalmi dugót képes lokalizálni. Ezen túlmenően, a TomTom HD Traffic az Egyesült Államok összes fő- és mellékútjának forgalmi helyzetét feltérképezi, és proaktív módon, két percenként nyújt arról valós idejű tájékoztatást.

Jellemzők Áttekintése

 • Intuitív Hang Felismerés egy-lépéses cím beírással
 • Bluetooth Szabad-Kezes Hívás*
 • Integrált Készülék Tartó, forgatható kijelzővel
 • Tiszta, éles grafikák és intuitív felhasználói menük
 • Kitágított vezetési nézet 5″ méretű érintőképernyőkön
 • Kimondott Utca Nevek
 • Emelt szintű Sávokba Terelés
 • Egyesült Államok, Kanada és Mexikó térképek (GO LIVE 1535 M)
 • Egyesült Államok térképei (GO LIVE 1530)
 • Lifetime (Élethosszig tartó) Térkép Frissítések** (modellenként változik)

További Jellemzők a GO LIVE 1535 M-re vonatkozóan

 • TomTom LIVE Szolgáltatás csomag, amibe beletartozik a TomTom HD Traffic (a vásárlás országában elérhető)
 • Új utazási alkalmazások a Yelp-től, TripAdvisor-től, Expedia-tól és a Twittertől
 • Egyéb népszerű TomTom alkalmazások, mint a Helyi Kereső, Üzemanyag Árak és Időjárás Jelentések.

Elérhetőség és Ár

A TomTom GO LIVE 1535 M 2011 októberétől lesz elérhető a kiskereskedelmi egységekben, valamint webáruházakban. Az árak 249 USD-től kezdődnek (gyártó által ajánlott fogyasztói ár). Minden vevő 12 hónapos ingyenes előfizetést kap a LIVE szolgáltatásokra.

Az új GO szolgáltatások elérhetőek lesznek a kiskereskedőknél az Államokban, beleértve az Amazon.com és tomtom.com webáruházakat is.

A GO LIVE 2535 M felhasználói is letölthetik ezen alkalmazásokat a meglévő készülékükre egy szoftverfrissítés segítségével az ősszel.

Forrás: TomTom
.

(Ezt a cikket 234 alkalommal tekintették meg.)