DAF Hírek

Günter Grießer az ausztriai, a svájci és a magyarországi DAF új szervizmenedzsere

A Kärnten tartományból származó 45 éves mérnök, Günter Grießer a DAF Ausztria szervizmenedzsereként az ausztriai, a svájci és a magyarországi értékesítésekért felel.
Günter Grießer széles körű műszaki és vállalatgazdasági képzettséggel, valamint tapasztalattal rendelkezik. A Feldkircheni Üzleti Akadémia (Handelsakademie Feldkirchen) végzős hallgatója a bécsi Mezőgazdasági és Erdészeti Egyetemen 1996-ban szerzett erdészmérnök diplomát. Karrierjét a telekommunikációs szektorban kezdte, különböző vezető pozíciókat töltött be, legutóbb a Mobilkom Austria vállalati ügyfelek értékesítési osztályát vezette. Günter Grießer a tehergépjármű-szektorral 2007-ben ismerkedett meg, ekkor kezdte meg gépjárműszerelő technikus tanulmányait. A képzés sikeres elvégzése után a klagenfurti Pippan GmbH tehergépjármű-szervizének vezetőjeként kezdett dolgozni.  2011-ig az üzem műszaki és gazdasági vezetéséért felelt.

Grießer úr a DAF Ausztriánál betöltött új funkciójában figyelmét leginkább az ügyfelek elégedettségének fogja szentelni.

Forrás: DAF
.

(Ezt a cikket 212 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .