A Leyland Trucks elnyerte a tekintélyes Shingo-díjat

A PACCAR Inc. leányvállalata, a Leyland Trucks elnyerte a híres Shingo bronzmedált. A BusinessWeek magazin a kiemelkedő gyártásért járó Shingo-díjat a “gyártás Nobel-díjának” nevezi. Andrea Thompson, a Leyland Trucks ügyvezetője így fogalmazott: “A Shingo-díjat a kiemelkedő gyártásért adott legnagyobb kitüntetésként tartják számon. A díj a világpiac számára csúcsminőségű DAF teherautókat gyártó Leyland Trucks alkalmazottak elszántságát és elkötelezettségét tükrözi.”
“A társaság kiemelkedő teljesítményét jelzi, hogy a Leyland Trucks az Egyesült Királyság csupán harmadik Shingo-díjjal kitüntetett vállalata” – mondta Julie Madigan, a The Manufacturing Institute igazgatója. A The Manufacturing Institute a Shingo-díj Egyesült Királyságban és Írországban illetékes oktatási partnere.

A Shingo-díjat 1988-ban azzal a céllal alapították, hogy terjesszék, értékeljék és elismerjék azon vezető vállalatok teljesítményét, amelyek az alkalmazottak képzésével és hatékony vezetéssel megteremtik a folyamatos fejlődés kultúráját. A díjat a Utahi Állami Egyetemen működő Jon M. Huntsman School of Business adja. A kitüntetést a gyártási folyamatok fejlesztésének vezető szakértőjeként ismert Dr. Shigeo Shingo japán üzemmérnökről nevezték el.

A Leyland Trucks képviselője a díjat a Nemzetközi Shingo-díj Konferencián, a 24. Shingo-díj-átadó Ünnepségen 2012 májusában, Atlantában veheti át.

Forrás: DAF
.

(Ezt a cikket 230 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?