Hétfőn több kamionos baleset is történt

Hétfőn reggel Kamion és kisteherautók ütköztek össze az M5-ösön, majd két kamion érintőlegesen ütközött az 55-ös főúton.

Kamion és két kisteherautó ütközött össze az M5-ös autópálya 36-os kilométerénél hétfő reggel; a Kecskemét felé tartó oldalon félpályás útzár volt – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Egy rendőr helyszínel, miután kamion és két kisteherautó ütközött össze az M5-ös autópálya 36-os kilométerénél. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

    A két kisteherautóba összesen hárman szorultak be, őket a dabasi tűzoltók feszítő-vágó segítségével szabadították ki – mondta Loch Erika, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense.
    Tamási Andrea, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) sajtóügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a balesetben négyen sérültek meg, egyikük könnyebben. A három súlyos sérült közül egyet mentőhelikopter szállított az Állami Egészségügyi Központba.

***

Két kamion érintőlegesen ütközött az 55-ös főúton hétfőn Domaszék közelében, emiatt félpályás útlezárás volt érvényben ezen a szakaszon; a balesetben az egyik sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett – közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-vel.

Összetört kamion az út mellett az 55-ös főúton hétfőn Domaszék közelében, miután a jármű érintőlegesen ütközött egy másik kamionnal. MTI Fotó: Demecs Zsolt

    Tátrai János tájékoztatása szerint a két kamion egymással szemben haladt, s egymás mellé érve érintőlegesen ütköztek. A Szeged felé tartó jármű lesodródott az útról és egy fának ütközve a kerékpárúton állt meg. Sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett, őt a mentők ellátták és megfigyelésre kórházba szállították.
    A helyszínelés és műszaki mentés idején félpályás lezárás volt érvényben az 55-ös főút érintett szakaszán – tette hozzá az alezredes.

Forrás: MTI
.

(Ezt a cikket 375 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!