Kategóriák

Kategóriák

Hírek Üzemanyag Versenyek

Figyelem! EcoDriver verseny jelentkezési határidő: július 31!

Szeretném felhívni a kollégák figyelmét, hogy Július 31.-én lejár a „Keressük mgyarország legtakarékosabb teherautó vezetőjét” pályázat nevezési határideje. Eddig az időpontig lehet kitölteni az online tesztet, aminek sikeres kitöltése belépő a további fordulókba.

Illusztráció – Fotó: Karsai Attila – hungarokamion.hu

Mivel én már kitöltöttem a tesztet, szeretnék néhány tanáccsal szolgálni, annak, aki még ez után fog regisztrálni

A pályázatot a Volvo írta ki, ezért, a kérdések nagy része, erre a típusra vonatkozik. Ajánlom mindenkinek a kézikönyv figyelmes tanulmányozását, mert ebben lehet a legtöbb információt megtalálni. Azokat is olvassátok el, amire egyébként legyintünk, mondván „ Ó ezt én már tudom, nehogy mán…” Annak is érdekes lehet, aki nem akar indulni. Én sok okosságot találtam benne. Kitöltéskor használjátok a keresőt, mert sok infó van a neten, de eléggé el vannak dugva, és sok idő a bogarászás. Mivel a kitöltéssel voltam elfoglalva, csak a kérdéskörökre emlékszem nagyjából, de remélem, ezzel is tudok segíteni.

Az I-Shift váltóval kapcsolatban van elég sok kérdés. Mi az? Különböző szituációkban hogy kell használni. Vezetés technikai, és általános technikai kérdések. A guminyomástól, a futómű beállításig. Minden, ami a fogyasztás csökkenésével jár.

Részletes infót itt találtok: http://www.ecodriver.hu/

Jó gurit
sklave
.

(Ezt a cikket 357 alkalommal tekintették meg.)