Balesetek Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek

Kamionos balesetek az elmúlt héten

Sajnos ezt a hetet sem úsztuk meg balesetek nélkül.

Íme a héten történt nagyobb kamionos balesetek hazánk útjain:

MTI Fotó: Donka Ferenc
MTI Fotó: Donka Ferenc

Törökszentmiklós, 2011. június 15.
Összetört kamion áll a 4-es főúton, a törökszentmiklósi elkerülő szakaszon, miután az út szélén álló járműbe egy, másik kamion ütközött. A balesetben senki nem sérült meg.

 

Szerdán Kamion és autóbusz ütközött Szombathely határában

Szombathely, 2011. június 15., szerda (MTI) – Az előzetes információkkal ellentétben nincs sérültje a szerda reggeli szombathelyi balesetnek, amelyben kamion ütközött össze egy autóbusszal – közölte a rendőrség az MTI-vel.

A baleset a 86-os számú főút és a Rumi út kereszteződésében történt: egy kamion balra kanyarodása közben összeütközött egy helyi járatú autóbusszal – tájékoztatott közleményében Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
A baleset során személyi sérülés nem történt, azonban a kamion üzemképtelenné vált, elszállítása jelenleg is folyamatban van. A forgalom  várhatóan 30 perc múlva lesz ismét zavartalan a főúton – fűzte hozzá.

 

Kidöntötte a kamion a vasúti fényjelzőket Szombathely határában – teljes útzár

Szombathely, 2011. június 15., szerda (MTI) – Egy szlovén kamion kidöntötte a vasúti fényjelző készüléket a 87-es számú főúton, Szombathely határában szerda kora reggel, ezért az útszakaszon teljes útzár van, a forgalmat elterelik – közölte a rendőrség az MTI-vel.

Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közleményében azt írta: a szlovén felségjelű kamion a Rumi út irányából haladt a Vépi út felé, amikor eddig tisztázatlan okból felhajtott az úttest közepén kiemelt szegéllyel kialakított füves járdaszigetre, és kidöntötte a Szombathely-Szentgotthárd közötti vasútvonal vasúti átjárójának fényjelző készülékét, illetve a kötelező haladási irányt jelző táblát is.
A baleset során személyi sérülés nem történt, a helyszínelés ideje alatt az adott útszakaszon teljes útzár van érvényben, a forgalmat Szombathely felé terelik.
Az ügyben  közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indított eljárást a rendőrség.

 

MTI Fotó: Kászoni László
MTI Fotó: Kászoni László

Körmend, 2011. június 14.
Felborult egy autókat szállító kamion Vas megyében, a 8-as számú főúton, Körmend és Egyházasrádóc között. A külföldi rendszámú, autókat szállító kamion Körmendről tartott Szombathely felé, amikor valószínűleg defektet kapott. A balesetben senki nem sérült meg.

 

A jövő hétre balesetmentes közlekedést kívánunk!

hungarokamion.hu

 

Hírforrás: MTI
.

(Ezt a cikket 1059 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!