Hírek Rendezvények Találkozók

V. Győrszemerei Kamionos Találkozó – Képes beszámoló

Az idei évben Pünkösd hétvégéjén, gyönyörű napsütéses időben került megrendezésre immár 5. alkalommal a Győrszemerei Kamionos Találkozó.

Talán a hosszú hétvégének is köszönhető, hogy a korábbi évekhez képest idén már kétnapos rendezvényre érkezhettek teljesen ingyen a résztvevők, akik családjukkal, barátaikkal együtt több mint 90 kamionnal vettek részt a különböző programokon. A jó időnek köszönhetően pedig több százan látogattak el Győrszemerére, többen olyanok is, akiknek nincs is kamionjuk, csupán csak megcsodálni jöttek a minden extrával felszerelt nagy vasakat.

A szombati nap főzőversennyel indult, majd a vállalkozó kedvűek benevezhettek a “Convoy Truck küldetésre”, amelyen különböző elméleti és ügyességi feladatokat kellett végrehajtani. A főzőverseny és a “Convoy Truck küldetés” legjobbjai a lassulási verseny győztesével együtt az este folyamán értékes nyereményeket vehettek át a rendezőktől és a támogatóktól.

Persze a vetélkedők alatt folyamatosan mentek a betét programok, így a tradicionális kamionos felvonulást követően látható volt egy Katasztrófavédelmi darus bemutató is ahol egy billencs Volvót szállított el szakszerűen a Tűzoltóság, majd a munka végeztével ők is megnézték a Tűzzsonglőr bemutatót és tábortűzgyújtást, ahol már nem az övék volt a főszerep.

Az esti sötétségbe nem csak a tábortűz fénye kápráztatta el a közönséget, hanem a FényShow versenybe benevezett kamionok vakító fényszórói is.

A vasárnap sem telt el henyéléssel, hiszen már 9 órakor kezdődött a szervezők és a sofőrök közti focimeccs, majd ismét a gépeké lett a főszerep, ugyanis 11 órától vette kezdetét a BAU-TRANS Daruverseny. Ebédidőben Tombola sorsolás volt, amelyen szintén értékes nyereményeket vehettek át a szerencsés résztvevők.

Délután némi pihenést követően az erősebbek kamionhúzáson tehették próbára erejüket, aztán járműre pattanva a K-Global által szponzorált ügyességi versenyen vehettek részt, ahol a gyorsaságot lézeres mérővel hitelesítették.

A színpadon szombaton és vasárnap is jobbnál jobb együttesek és zenészek húzták a talp alá valót kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Vasárnap este a Tűzoltóság bemutatóját követően a napközbeni versenyek eredményhirdetésével zárult a kétnaposra nőtt találkozó. Persze mindkét nap a gyerekek is változatos programokon vehettek részt, de sokaknak a legnagyobb élményt mégis csak a szebbnél szebb kamionok jelentették, mint az a képeinkből is jól látszik.

Képeink a szombati napon készültek, de a kamionblog.hu oldalunkra bárki feltöltheti képeit, videóit.

A fantasztikus hétvégét köszönjük a főszervezőknek: Rogus Barbarának és Horváth Rolandnak, valamint az összes támogatónak és segítőnek!

További információk, videók és képek: kamiontali.hu

Reméljük jövőre még többen leszünk!

hungarokamion.hu
.

(Ezt a cikket 3350 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .