Múlt hét csütörtökön Előszálláson, egy székesfehérvári töltőállomáson feszültek egymásnak előbb az indulatok, később az ügyben érintett felnőtt férfiak. Az ok egyik esetben sem volt túlságosan bonyolult. Míg előbb a szállító parkolási manővere, addig a másik esetben egy megrángatott tömlő verte ki a biztosítékot. A pofozkodások ügyében eljárást indított a rendőrség – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.

illusztráció

A gázpalackokat szállító járműszerelvény áruval megpakolva állt be kora délelőtt az előszállási töltőállomásra. A parkolás módját kifogásolta a töltőállomáson egy férfi, aki a tulajdonosnak mondta magát. Véleménye szerint a teherautós elállta a tankolók útját, amit a sofőr azért nem értett, mert egyetlen autó sem állt a töltőállomáson rajta kívül. A rakodás után a szerelvénnyel hátrébb tolatott, hogy a papírmunkák végeztével az amúgy is szűk helyről könnyebben tudjon kihajtani, de ezzel a manőverrel ismét egy kút oszlop közelébe került, ami újabb sérelmeket vont maga után a tulajdonos részéről. Szó szót követett, aminek az lett a vége, hogy nekitámadt a teherautó sofőrnek. A sofőr előbb kivédte az ütéseket, el akart szaladni, hogy kitérjen, mire ellenlábasa utána futott és hátulról ütlegelte. Végül egy gáncsolással vége szakadt a történetnek. Igaz, csak ott a helyszínen, mivel a teherautó sofőrje feljelentést tett a rendőrségen, ahol elmondta azt is, hogy védekezés közben kifordult a bokája.

Székesfehérváron éjjel a Horvát István úton egy terepjárós és egy motoros között alakult ki szóváltás a levegőtömlő miatt. A terepjárós állítólag keresztben állt a nyomásellenőrzők előtt, amit az érkező motoros szóvá tett a terepjárós társaságában lévő hölgynek. A hangnem miatt a terepjárót vezető férfi felelősségre vonta a motorost, amire a motoros úgy emlékszik, hogy az egy közepes erejű pofon formájában érkezett. A terepjáró sofőrje állítja, hogy csak lendült a keze, nem ütötte meg a motorost. Az igazság kiderítésében vélhetően mindkét esetben a nyomozók segítségére lesznek a töltőállomáson elhelyezett kamerák felvételei, ellenkező esetben az ellentmondásokat a hagyományos módszerekkel kell feloldaniuk.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség

Gyürky László
.

(Ezt a cikket 204 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?