Egyéb Hírek

Benzinkúton vesztek össze

Múlt hét csütörtökön Előszálláson, egy székesfehérvári töltőállomáson feszültek egymásnak előbb az indulatok, később az ügyben érintett felnőtt férfiak. Az ok egyik esetben sem volt túlságosan bonyolult. Míg előbb a szállító parkolási manővere, addig a másik esetben egy megrángatott tömlő verte ki a biztosítékot. A pofozkodások ügyében eljárást indított a rendőrség – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.

illusztráció

A gázpalackokat szállító járműszerelvény áruval megpakolva állt be kora délelőtt az előszállási töltőállomásra. A parkolás módját kifogásolta a töltőállomáson egy férfi, aki a tulajdonosnak mondta magát. Véleménye szerint a teherautós elállta a tankolók útját, amit a sofőr azért nem értett, mert egyetlen autó sem állt a töltőállomáson rajta kívül. A rakodás után a szerelvénnyel hátrébb tolatott, hogy a papírmunkák végeztével az amúgy is szűk helyről könnyebben tudjon kihajtani, de ezzel a manőverrel ismét egy kút oszlop közelébe került, ami újabb sérelmeket vont maga után a tulajdonos részéről. Szó szót követett, aminek az lett a vége, hogy nekitámadt a teherautó sofőrnek. A sofőr előbb kivédte az ütéseket, el akart szaladni, hogy kitérjen, mire ellenlábasa utána futott és hátulról ütlegelte. Végül egy gáncsolással vége szakadt a történetnek. Igaz, csak ott a helyszínen, mivel a teherautó sofőrje feljelentést tett a rendőrségen, ahol elmondta azt is, hogy védekezés közben kifordult a bokája.

Székesfehérváron éjjel a Horvát István úton egy terepjárós és egy motoros között alakult ki szóváltás a levegőtömlő miatt. A terepjárós állítólag keresztben állt a nyomásellenőrzők előtt, amit az érkező motoros szóvá tett a terepjárós társaságában lévő hölgynek. A hangnem miatt a terepjárót vezető férfi felelősségre vonta a motorost, amire a motoros úgy emlékszik, hogy az egy közepes erejű pofon formájában érkezett. A terepjáró sofőrje állítja, hogy csak lendült a keze, nem ütötte meg a motorost. Az igazság kiderítésében vélhetően mindkét esetben a nyomozók segítségére lesznek a töltőállomáson elhelyezett kamerák felvételei, ellenkező esetben az ellentmondásokat a hagyományos módszerekkel kell feloldaniuk.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség

Gyürky László
.

(Ezt a cikket 204 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .