Hírek Játék, Szimulátor Volvo

Volvo FH16 700 Strongest Truck online kamionos játék

Hétvégén, nyaraláskor és akár munka közben is kitűnő kikapcsolódás a Volvo Trucks által készített FH16 700 Strongest  Truck nevű online kamionos játék.

A feladat egyszerű! A Volvo legerősebb kamionját úgy kell a billentyűzet jobbra és balra mutató nyilaival manőverezni, hogy megtaláljuk az erő és a pontosság egyensúlyát! A játék betöltését követően a billentyűzet jobbra vagy balra mutató nyilával indul a játék amely abból áll, hogy előre haladva majd tolatva, minél előbb el kell jutni a megpakolt pótkocsiért, amelyet a rakománnyal együtt el kell juttatni a célállomásig. A jobbra mutató nyíllal gyorsíthatunk, a balra nyíllal lassíthatunk. Sajnos kormányzásra nincs lehetőség, de a pálya megtételéhez nincs is rá szükség, csupán a megfelelő sebesség megválasztásával tudjuk a rakományt sértetlenül a célba juttatni, amelyért pontokat kapunk. A játékban elért rekordok a strongesttruck.com weboldalon láthatók.

A Volvo legerősebb kamionjának beharangozó filmje:

És íme a játék:


A betöltődést követően a játék indítása és irányítása a billentyűzet nyilaival történik!

A játékhoz jó szórakozást kívánunk!
.

(Ezt a cikket 9638 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .