Gazdaság Hírek Szervezetek hírei Üzemanyag

A MOL megvásárolja a TUS Oil töltőállomásait

A MOL Slovenia – a MOL-csoport tagja – május 13.-án aláírta a TUS Holding vállalataival kötött szerződést, a TUS Oil 19 benzinkútjának megvásárlásáról. A megegyezés értelmében a TUS Klubkártyát ezentúl a közös kúthálózaton is elfogadják. A MOL Slovenia 1996 óta van jelen a szlovén piacon kőolajtermékeinek kis- és nagykereskedelmi tevékenységével.

Ezzel az akvizícióval az a MOL-csoport célja, hogy növelje kiskereskedelmi piacrészesedését és teljesítse növekedési céljait Szlovéniában. A kártyaelfogadásról szóló, hosszú távú szerződés lehetővé teszi a MOL számára, hogy csatlakozzon a népszerű TUS Klub Kártya hűségprogramhoz.

„A sikeres megegyezést követően a MOL 37 kiskereskedelmi állomást működtet Szlovéniában. A MOL-csoport szándéka, hogy legalább 10% részesedést érjen el a szlovén üzemanyagpiacon a következő néhány évben. – mondta Piry László a MOL-csoport kiskereskedelmi ügyvezető igazgatója.

A tranzakció befejezése feltételekhez, többek között versenyhivatali engedélyhez kötött.

Forrás: MOL
.

(Ezt a cikket 209 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .