A helyszínen meghalt egy kamiont vezető férfi, aki járművével ismeretlen okból felborult az M5-ös autópályán kedden hajnalban Kecskemét mellett; a Budapest felé vezető oldalon a 90-es kilométerszelvénynél a külső sávban megindult a forgalom – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MTI Fotó: Donka Ferenc

Az autóalkatrészeket szállító kamiont egy 57 éves táti lakos vezette, mellette élettársa ült, akit a korábbi közléssel szemben súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba – mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Korábban a rendőrség azt közölte, hogy az utas csak könnyű sérüléseket szenvedett.
Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy tájékoztatása szerint a műszaki mentés késő délutánig is eltartott, ameddig az autópálya érintett szakaszán óránkénti 60 kilométeres sebességkorlátozást vezetett be a rendőrség.
A helyszínelés és műszaki mentés idejére több alkalommal is lezárták az autópályát, és a forgalmat a baleset helyszíne melletti benzinkúton keresztül terelték – fűzte hozzá a szóvivő.

 

Forrás: MTI
.

(Ezt a cikket 252 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!